Winnen: 10x Kobo Plus cadeaukaart

Nadat we een heel jaar hebben moeten wachten is het weer zover: Sinterklaas is in het land. Dat betekent dat de tijd voor het kopen van cadeautjes weer is aangebroken. Gelukkig hoef je niet langer te zoeken. Voor de boekenliefhebbers hebben wij namelijk het perfecte cadeau gevonden: de Kobo Plus cadeaukaart. Vanaf €9,99 kan de ontvanger een hele maand genieten van de leukste boeken! En wij mogen er ook nog eens 10 weggeven!

Aan het begin van dit jaar hebben Kobo en bol.com hun handen ineen geslagen en een nieuwe abonnementendienst voor e-books gelanceerd, genaamd Kobo Plus. Hiermee krijg je voor slechts €9,99 per maand onbeperkt toegang krijgen tot meer dan 150.000 titels! Zo zijn er ruim 1200 YA titels, meer dan 11.000 fantasy & Science Fiction en  57.000 romans. Genoeg keuze dus! En al deze titels kan je lezen op je telefoon, tablet of Kobo e-reader. En vanaf nu kan je Kobo Plus ook cadeau geven aan je familie en vrienden! Hoe leuk is dat?

Bron: bol.com

Nu de feestdagen voor de deur staan wil je natuurlijk een leuk en origineel cadeautje hebben om in iemands schoen te stoppen! Verras je geliefde vriend(in) of familielid daarom met een Kobo Plus cadeaukaart. Geef 1, 3, 6 of 12 maanden Kobo Plus cadeau. De Kobo Plus cadeaukaarten zijn al verkrijgbaar vanaf slechts €9,99. Een boekenliefhebber kun je natuurlijk niet blijer maken dan met onbeperkt boeken lezen! Gelukkig mogen wij heel even voor Sinterklaas spelen van bol.com en Kobo! Wij geven namelijk 10 Kobo Plus cadeaukaarten van één maand weg aan onze trouwe lezers.

Nu vraag jij jezelf natuurlijk af hoe het nou moet als jij iemand een cadeaukaart wil geven, maar hij of zij heeft al een Kobo Plus abonnement. Dat is helemaal geen probleem, diegene kan ook gewoon gebruik maken van de cadeaukaart. Pas na het verlopen van de cadeauperiode wordt de maandelijkse betalingstermijn hervat!

Winnen?!

Wij mogen 10 Kobo Plus cadeaukaarten van één maand weggeven! Hoe kan je winnen? Meedoen is heel makkelijk! Log in, vul hieronder je naam en adresgegevens in en laat ons weten aan wie jij het Kobo Plus abonnement cadeau wilt geven en waarom. De actie loopt tot 28 november 2017. Succes!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De zak van Sinterklaas: trek een lootje en krijg gegarandeerd een cadeautje!

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • Shoptip: Sinterklaascadeautjes onder de 10 euro

  • Tony’s Chocolonely: in iedere schoen past wel een letter

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen