Winnen: Roman pakket

Omdat dit heerlijke zomerse weer blijft aanhouden hebben we besloten om nog maar een winactie voor jullie te maken! Dit keer maak je kans op een heerlijk pakket vol met (historische) romans. Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch wel van het lezen van een roman op zijn tijd? Zeker met dit zomerse weer is het heerlijk om op het strand (of in je eigen achtertuin) een boek te pakken en je te verliezen in het verhaal. Heb je nu zin om een roman te gaan lezen, maar heb je alle romans die je thuis hebt liggen al uit? Geen nood! Met dit roman pakket kan je weer eventjes voort.

Maar wat kun je nu precies winnen? Het pakket zal bestaan uit drie boeken die we onder jullie zullen verloten. Het zal gaan om de volgende boeken:

-          Het laatste schilderij van Sara de Vos

-          Een man die Ove heet – Fredrik Backman

-          Nachtblauw – Simone van der Vlucht

Wat moet je doen om dit 'Roman pakket' te winnen?

Log in met je Chicklit account, laat ons weten waarom jij dit ‘Roman pakket’ wilt winnen en vul je naam, e-mailadres en adres in. Heel veel succes en wie weet ben jij straks wel de eigenaar van deze prachtige boeken! Meedoen kan tot en met 21 augustus.

De winnaar krijgt van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • 60 dagen elke dag kans op een boek!

  • Zoektocht naar columniste: de shortlist

  • Waan je in Fiona’s wereld & win een reis naar Wales! {afgelopen}

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen