Winnen: 10x 19% Kans op Geluk van Yvanka van der Zwaan

De zomervakantie is helaas alweer bijna voorbij. Werk, school en andere verplichtingen starten bijna weer. Maar om dit een beetje goed te maken mogen wij in samenwerking met Overamstel uitgevers 10 exemplaren van de feelgoodroman 19% Kans op Geluk van Yvanka van der Zwaan weggeven!

19% Kans op Geluk gaat over alleenstaande moeder Ava die met haar dochter Cléo een overzichtelijk leven leidt. Maar van de ene op de andere dag raakt haar zo vertrouwde en gestructureerde leventje overhoop. Op haar werk vindt een overname plaats, ze dreigt zelfs haar baan te verliezen en tot overmaat van ramp, komt haar ex Thijs weer thuis wonen. Alsof dat nog niet genoeg is raakt ze met dank aan haar beste vriendinnen verzeild in de wereld van het online daten, waar ze niets van blijkt te begrijpen. Maar Ava zou Ava niet zijn als ze er op geheel eigen wijze toch iets van probeert te maken. Of dat lukt is nog maar de vraag, hilarisch is het in ieder geval.

19% Kans op Geluk is de eerste roman van Yvanka van der Zwaan. Wij mochten Yvanka van der Zwaan interviewen over dit heerlijke feelgood boek en we vroegen haar dan ook het hemd van het lijf! Het interview met Yvanka van der Zwaan is HIER terug te lezen.

Winnen

19% Kans op Geluk is op 28 augustus verschenen en wij mogen 10 exemplaren weggeven! Heb je de synopsis gelezen en vind je dat dit boek perfect bij jou past? Of heb je gewoon zin om eens een nieuw genre uit te proberen? Doe dan nu mee met onze winactie! Volg de instructies hieronder en wie weet win jij wel een van de exemplaren van 19% Kans op Geluk! Heel veel succes!

Wat moet je doen?

Log in met je Chicklit account, laat ons weten waarom jij een exemplaar van 19% Kans op Geluk wilt winnen en vul je naam, e-mailadres en adres in. Heel veel succes en wie weet ben jij straks wel de eigenaar van dit boek! Meedoen kan tot en met 18 september.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

19% kans op geluk

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  19% kans op geluk is een grappige en romantische feelgoodroman over alleenstaande moeder Ava die met haar dochter Cléo een overzichtelijk leven leidt. Maar van de ene op de andere dag raakt haar zo vertrouwde en gestructureerde leventje overhoop. Op haar werk vindt een overname plaats, ze dreigt zelfs haar baan te verliezen en tot overmaat van ramp, komt haar ex Thijs weer thuis wonen. Alsof dat nog niet genoeg is raakt ze met dank aan haar beste vriendinnen verzeild in de wereld van het online daten, waar ze niets van blijkt te begrijpen. Maar Ava zou Ava niet zijn als ze er op geheel eigen wijze toch iets van probeert te maken. Of dat lukt is nog maar de vraag, hilarisch is het in ieder geval.

Meer info

Toegevoegd door:

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

 • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

 • 60 dagen elke dag kans op een boek!

 • Zoektocht naar columniste: de shortlist

 • Waan je in Fiona’s wereld & win een reis naar Wales! {afgelopen}

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen