Win een jaarvoorraad aan romans

Wij verslinden elk jaar heel veel boeken, van romans en chicklits tot thrillers en crimeboeken, we lezen bijna alles wel! Soms hebben we zelfs helemaal niks meer te lezen. Dit probleem zullen de boekenliefhebbers onder ons vast herkennen. Wij hebben daarom voor jullie iets leuks bedacht. Wij geven aan onze trouwe fans een jaarvoorraad aan romans weg! Met deze gigantische voorraad heb je voor heel 2019 genoeg te lezen.

In de jaarvoorraad die we voor jullie hebben samengesteld zullen 12 romans zitten, zodat je elke maand van het jaar een mooie roman te lezen hebt. Wie weet ontdek je op deze manier ook een aantal nieuwe auteurs. Ben je al nieuwsgierig geworden naar het pakket? Op onderstaande foto is alvast een voorproefje te zien van de boeken die er in de jaarvoorraad zullen komen te zitten.

Winnen

Denk je na het zien van de foto: 'dit pakket moet ik winnen?' en denk je dat het pakket perfect bij je past? Doe dan nu mee met onze winactie! Volg de instructies hieronder en wie weet win jij deze jaarvoorraad aan romans wel. Heel veel succes!

Wat moet je doen?

Volg ons op Facebook én op Instagram. Log vervolgens in met je Chicklit account en laat ons weten waarom jij deze jaarvoorraad aan romans móet winnen. Vul vervolgens je naam, e-mailadres en adres in. Heel veel succes en wie weet ben jij straks wel de eigenaar van deze prachtige romans. Meedoen kan tot en met 31 maart.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • 60 dagen elke dag kans op een boek!

  • Zoektocht naar columniste: de shortlist

  • Waan je in Fiona’s wereld & win een reis naar Wales! {afgelopen}

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen