Winnen: 10x De vergeten Deverill van Santa Montefiore

Het is alweer lente in ons kikkerlandje en voor je het weet staat de zomer voor de deur! En wat is er fijner dan om lekker op het strand een heerlijke roman te lezen van Santa Montefiore? Op 2 april is De vergeten Deverill verschenen en wij mogen, in samenwerking met Boekerij, maar liefst 10 exemplaren weggeven! Lees dus snel verder om erachter te komen hoe je kans kan maken op De vergeten Deverill.

 

Waar gaat De vergeten Deverill van Santa Montefiore over?

Het nieuwste boek van Santa Montefiore is De vergeten Deverill. Dit is het vierde deel in de Deverill-serie, maar het boek is ook prima los te lezen. Het is een prachtig familieverhaal dat zich afspeelt in het Amerika van de jaren zestig en het Ierland van eind 19e eeuw.

Aan de ene kant neemt De vergeten Deverill de lezer mee naar kasteel Deverill in 1892. De zeventienjarige Arethusa Deverill is een ongetemde schoonheid. Ze weigert zich erbij neer te leggen dat vrouwen alleen maar geschikt zijn om te trouwen en kinderen te krijgen. Om te ontsnappen aan een huwelijksaanzoek, overtuigt ze een nicht van haar vader ervan haar uit te nodigen voor het balseizoen in Londen. Ze geeft niets om de aristocratische mannen die haar daar het hof proberen te maken, maar als de Madison Brothers uit New York komen optreden op het bal, verandert haar leven ingrijpend.

Aan de andere kant wordt de lezer in De vergeten Deverill meegenomen naar Nantucket, Massachusetts in 1962. Als na de dood van Arethusa Clayton blijkt dat zij haar as wilde laten uitstrooien op een heuvel bij het Ierse kasteel Deverill, zijn haar kinderen stomverbaasd. Zij hebben nog nooit van het kasteel gehoord, hoewel ze weten dat hun moeders meisjesnaam Deverill was en dat ze als jonge vrouw de armoede in Ierland ontvluchtte. Nog groter, en onaangenamer, is de verrassing als blijkt dat Arethusa een derde van haar erfenis nalaat aan een onbekende. Als er op de uitvaart geen enkel familielid van hun moeder aanwezig blijkt te zijn, realiseert dochter Faye zich dat ze eigenlijk niets over haar weet. Waarom wilde Arethusa na haar dood terugkeren naar het land waaraan ze bij leven een hekel leek te hebben?

De vergeten Deverill van Santa MontefioreBron: Boekerij

Voor iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van de boeken van Santa Montefiore hebben wij ze allemaal op een rijtje gezet. Bekijk alles HIER.

Winnen

De vergeten Deverill is onlangs verschenen en wij mogen 10 exemplaren weggeven! Ben je na het lezen van de synopsis enthousiast geworden en kan je niet wachten om weg te dromen in Ierland? Of heb je gewoon zin om eens een nieuw genre uit te proberen? Doe dan nu mee met onze winactie! Volg de instructies hieronder en wie weet win jij wel een van de exemplaren van De vergeten Deverill. Heel veel succes!

Wat moet je doen?

Log in met je Chicklit account, laat ons weten waarom jij een exemplaar van De vergeten Deverill wilt winnen en vul je naam, e-mailadres en adres in. Heel veel succes en wie weet ben jij straks wel de eigenaar van dit boek! Meedoen kan tot en met 22 april.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

  • Legendes & Lattes - Travis Baldree

  • De Rode Woestijn - Paula Isphording

  • Ochtendgloren - Corina Bomann

  • Nora schrijft haar eigen verhaal – Annabel Monaghan

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

Zoek in artikelen