Winnen: 3x Fantastic Beasts the Crimes of Grindelwald dvd

Ben jij net als ons ook zo'n Potterhead en heb je alle Harry Potter en Fantastic Beasts films al ontelbaar vaak gezien? Dan is deze winactie zeker iets voor jou! Wij mogen namelijk 3x de dvd van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald weggeven! Wat je daarvoor moet doen dat lees je in dit artikel.

 

Waar gaat Fantastic Beasts the Crimes of Grindelwald over?

Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige tovenaar Gellert Grindelwald met de hulp van Newt Scamander gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Grindelwald weet echter te ontsnappen en hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. 
In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

Winnen

De dvd van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is onlangs verschenen en wij mogen drie exemplaren weggeven aan onze lezers! Mist deze dvd nog in jouw Harry Potter en Fantastic Beasts collectie? Lees dan snel verder wat je moet doen om kans te maken.

Wat moet je doen om te winnen?

Log in met je Chicklit account, laat ons weten waarom jij de dvd van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald wilt winnen en vul je naam, e-mailadres en adres in. Heel veel succes en wie weet ben jij straks wel de eigenaar van deze mooie dvd! Meedoen kan tot en met 17 april.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

 

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen