Win een stout boekenpakket bij de aankoop van 'De Mister' van E.L. James

Om te vieren dat het alweer bijna zomer is in Nederland hebben wij besloten om een hele gave winactie voor jullie te organiseren. Vele van jullie zullen weer lekker op vakantie gaan of misschien vier je wel gewoon vakantie in eigen land? Bij beide mogelijkheden kunnen stoute boeken natuurlijk niet ontbreken! Onlangs is het allernieuwste boek, De Mister, van de Vijftig Tinten Grijs-schrijfster E.L. James verschenen. En wanneer je dit boek aanschaft via BookSpot.nl maak je kans op een stout boekenpakket bij Chicklit.nl! 

De Mister van E.L. JamesBron: Prometheus

Op 23 april verscheen het nieuwste boek van Vijftig Tinten Grijs-schrijfster E.L. James, namelijk De Mister. In deze erotische roman staat het leven van Maxim Treveyan centraal. Hij heeft alles; de looks, het geld en goede connecties. Maar zijn wereld stort in wanneer zijn familie door een tragedie wordt getroffen en hij de adellijke titel, het vermogen en de landgoederen van zijn familie erft – inclusief alle bijkomende verantwoordelijkheden. Toch blijkt dit niet de enige grote uitdaging waarmee hij te maken krijgt. Hij koestert namelijk gevoelens voor een mysterieuze jonge vrouw die pas net in Engeland is aangekomen. Ze bezit niet veel, maar wel een ingewikkeld en gevaarlijk verleden. Maxims hunkering naar deze verleidelijke, mysterieuze vrouw groeit uit tot een passie die hij niet herkent en niet durft te benoemen. Wie is Alessia Demachi eigenlijk? Kan Maxim haar beschermen tegen het kwaad dat haar bedreigt? En wat als zij erachter komt dat hij geheimen voor haar verborgen houdt? 

Als je genoten hebt van Vijftig Tinten Grijs dan past De Mister ook precies in jouw straatje. En het mooiste van alles is dat je door het boek De Mister op BookSpot.nl te kopen kans maakt op een boekenpakket vol met stoute boeken!

Het stoute boekenpakket bestaat uit de volgende boeken:

- Royal Passion - Geneva Lee

- Mijn verlangen - Jodi Ellen Malpas

- Voor altijd van jou - Maya Banks

- Jouw onweerstaanbare charmes - Jennifer Probst

- Donkerder - E.L. James

- Mijn bodyguard - Jodi Ellen Malpas

De Mister van E.L. James

Hoe maak je kans op dit stoute boekenpakket?

Wil jij deze stoute boeken niet aan jouw neus voorbij laten gaan? Koop dan snel het boek De Mister van E.L. James op BookSpot.nl (dat kan HIER), download vervolgens de factuur van jouw aankoop en mail deze naar info@chicklit.nl! Makkelijker kan bijna niet, toch? Heel veel succes!

Meedoen kan tot 13 juni.

De winnaar krijgt van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen de gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Boeken top-5: een tikkeltje stout

  • Boeken top-5: De leukste series!

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • Recensie: Turks Fruit

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen