Waar koop jij boeken? Vul onze poll in en maak kans op een boek!

De zomervakantie is nu echt voorbij en dat betekent dat het 'normale leven' weer gaat beginnen. De kans is groot dat jij tijdens je vakantie lekker hebt genoten van prachtige boeken en dat je nu toe bent aan een heel nieuw boek. Gelukkig kunnen wij jou daarbij helpen en je hoeft er helemaal niet veel voor te doen. Je hoeft ons alleen maar even te helpen door het invullen van een poll. Dus grijp je kans en lees snel verder hoe je kans kan maken op een gloednieuw boek bij Chicklit.nl! 

Wat kan je winnen?

Wij hebben vijf totaal verschillende boeken uitgekozen in verschillende genres, zodat er voor iedereen iets leuks bij zit. Bij deze winactie maak je kans op één van de volgende boeken:

- Heksenjongen - Kelly Barnhill

- Alles voor jou - Liane Moriarty

- De verdwenen stad - Camilla Sten

- Stuur me een berichtje - Jill Mansell

- Heimweeland - Kari Naumann

Wat moet je doen?

Wij zijn ontzettend benieuwd waar jij boeken koopt. Om kans te maken op één van de bovenstaande boeken hoef je eigenlijk alleen onze poll in te vullen en eronder door te geven wat je naam is, waar het boek naartoe gestuurd kan worden en welk boek jij het allerleukste vindt. Simpeler kan toch bijna niet? Succes! En wie weet valt er binnenkort een boek bij jou op de deurmat.

 

Waar koop jij je boeken?
BookSpot
Bookdepository
Selexyz
Lokale boekhandel
Bruna
Ako
Libris
Bol.com
Bookaroo
Donner
 
 
 
 
 
 
Created with Poll Maker

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • 9 genieën in boeken

  • Young Adult top-5: september

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen