Win kaartjes voor de wereldpremière van 'The Letter for the King'

Heb jij vroeger ook zo genoten van het boek De brief voor de koning van Tonke Dragt? Dan is er nu goed nieuws! Netflix heeft het boek namelijk verfilmd tot een serie onder de naam The Letter for the King. De eerste trailer die Netflix heeft vrijgegeven ziet er al veelbelovend uit. Heb jij nu ook zo genoten van het boek en lijkt The Letter for the King dé serie voor jou? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen namelijk 6x2 kaartjes weggeven voor de wereldpremière voor The Letter for the King in aanwezigheid van de cast!

Bron: Netflix

 

Waar gaat de serie over?

The Letter for the King speelt zich af in de fictieve rijken van koning Dagonaut en koning Unauwen. De jonge schildknaap Tiuri is samen met zijn vrienden aan het waken in een kapel, ter afsluiting van zijn opleiding tot ridder van koning Dagonaut. Wanneer er midden in de nacht op de deur van de kapel wordt geklopt, is Tiuri de enige die gehoor geeft aan de dringende oproep tot hulp. De jongen wordt gevraagd een brief naar koning Unauwen te brengen, de koning van het buurland. De ridder die zijn hulp nodig heeft, blijkt in een hinderlaag gelopen te zijn van zijn vijanden en hij kan zijn koning niet meer waarschuwen voor een groot gevaar. Tiuri neemt de opdracht aan en gaat op weg. Dit is het begin van een lange reis vol gevaren.

 

Winnen

Je hoort het goed! Wij mogen 6x2 vrijkaartjes weggeven voor de wereldpremière van de serie. Niet alleen ga je de eerste twee afleveringen bekijken op de wereldpremière, maar de internationale cast van de serie zal er ook bij aanwezig zijn! De wereldpremière vindt op 16 maart vanaf 19:00 uur plaats in Pathé Tuschinski in Amsterdam.

Maar hoe maak je nu kans? Vul hieronder in waarom jij bij de wereldpremière aanwezig wil zijn en laat je naam en emailadres achter. Wie weet ben jij straks één van de winnaars! Meedoen kan tot en met 24 februari 2020.

 

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

 

Nieuwste artikelen

  • 15 herkenbare tweets over het vertrek van Regé-Jean Page uit Bridgerton

  • Zo staat het ervoor met deze boekverfilmingen o.a. Huis van nacht, Clueless en Hitchhikers Guide to the Galaxy

  • Ik vergeet je niet - Gillian King

  • Een man met goede schoenen - Rob van Essen

  • Mijn lieve gunsteling - Marieke Lucas Rijneveld 

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • 60 dagen elke dag kans op een boek!

  • Winnen: Bridgerton deel 1 t/m 5

  • Winnen: 10x Het Feelgood boek van het jaar 2020 'Tegen beter weten in'

Zoek in artikelen