Winnen: 3x Een dodelijke opleiding van Naomi Novik

Naomi Novik is bekend van de boeken Ontworteld en Zilvergaren. Nu heeft deze populaire schrijfster een nieuw boek uitgebracht genaamd Een dodelijke opleiding. Dit is het eerste deel in een nieuwe young adult fantasy serie! Ben je fan van deze auteur of gek op het lezen van fantasy boeken? Doe dan snel mee met onze winactie! Wij mogen namelijk 3 exemplaren weggeven. Wie weet ben jij straks wel de eigenaar van dit prachtige boek. 

 

Waar gaat Een dodelijke opleiding van Naomi Novik over?

In dit eerste deel van de nieuwe Scholomance-trilogie, maken we kennis met El, en de magische school die je maar op twee manieren kunt verlaten: dood of met diploma.

Ik besloot dat Orion Lake moest sterven nadat hij mijn leven voor de tweede keer redde. Iedereen houdt van hem, behalve ik. Wat mij betreft houdt hij zijn opzichtige magische kunstjes voor hemzelf.
Ik heb geen hulp nodig om deze school te overleven. Vergeet al die dodelijke monsters en vervloekte artefacten, ik ben waarschijnlijk het gevaarlijkste wezen dat hier rondloopt. Geef me een minuutje en ik breek hele bergketens af, vermoord miljoenen mensen. Ik zou mezelf zonder tegenspraak kunnen uitroepen tot de Koningin der Duisternis.
Tenminste, dat is wat iedereen van mij verwacht. De meeste studenten hier zouden juichen als Orion mij ombrengt, net als een van de vele andere duistere wezens die uit de afvoer omhoogkruipen. Soms denk ik dat ze gewoon willen dat ik in de kwaadaardige heks verander waarvoor ze mij houden. De school zelf wil dat zeker.
Maar ze krijgen niet wat ze willen. Zeker Orion Lake niet. Ik mag dan niet zijn droomvoorbeeld zijn van een held, maar ik ga deze plek levend verlaten, en ik ga geen duizenden mensen afslachten om dat doel te bereiken.
Hoewel ik toch serieus overweeg om er tenminste één te vermoorden.

Winnen

Kan je na het lezen van de synopsis niet wachten om Een dodelijke opleiding in je handen te hebben en het boek te gaan lezen? Doe dan snel mee met de winactie en wie weet ben jij straks een van de winnaars van Een dodelijke opleiding! Vul hieronder je naam en adresgegevens in en laat weten waarom jij dit boek wil winnen! Meedoen kan tot en met 17 december 2020.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

 

Nieuwste artikelen

  • Filmpjes van bekende films met bad lip reading!

  • Eddie Albert en de bonte beestenbende - Paul O'Grady

  • De slechte karakters in goede series

  • De stad in je hoofd - Tessa de Loo

  • Geloof mij nooit - Loes den Hollander

Gerelateerde artikelen

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

Zoek in artikelen