Winnen: Storytel Reader en 3 maanden gratis membership

WINNEN! Wij geven een echte Storytel Reader weg en net optijd voor de feestdagen! Of je iemand nu een heel mooi cadeau wil geven of de Reader zelf houdt wij maken jou graag blij ermee. Storytel ken je natuurlijk vast wel als DE leesapp voor luisterboeken en ebooken. En waar luisteren natuurlijk prima gaat via je telefoon is een ereader toch wel erg fijn voor het lezen van ebooken. Daarom heeft Storytel nu special een eigen ereader uitgebracht. En nog meer goed nieuws, want wij geven nu namelijk bij de Storytel Reader ook 3 maanden gratis membership weg! Nu kan je onbeperkt luisteren en lezen.

Storytel Reader en 3 maanden membership
Hoe gaat dat in zijn werk? Meld je via DEZE LINK aan om Storytel een maand gratis uitproberen! Kom je erachter dat Storytel niks voor je is dan kun je het na een maand kosteloos weer opzeggen. Vind je Storytel wel geweldig dan hoef je niks te doen en wordt je abonnement automatisch verlengd. 

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is hieronder je naam en het emailadres in te vullen waarmee je je voor een maand gratis Storytel hebt opgegeven (inloggen) of je kan een mail sturen naar info@chicklit.nl t.a.v. Storytel winactie.. En dat is het! 

Heb je al een Storytel abonnement zorg dan dat je onze Instagram post liked en stuur ons een mailtje met je naam en mailadres waarbij je staat ingeschreven bij Storytel.

 


Storytel Reader
Wat maakt deze Storytel Reader nou zo tof? Met de Reader kun je schakelen tussen lezen en luisteren. Je kunt eenvoudig verbinding maken met je Storytel account waardoor je meteen een hele bibliotheek met e-books tot je beschikking hebt. De Reader is licht en comfortabel en heeft ingebouwd koud en warm licht. Het verlichte E-ink scherm zorgt ervoor dat je met gemak in de felle zon kan lezen, maar ook in het donker. De Storytel Reader is nu ook draadloos met bluetooth. 

Bron: Storytel

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen. Winnaars worden gekozen voor 18 december.

Over Storytel
Storytel is een van de grootste abonnementsdiensten voor het streamen van luisterboeken en e-books, en heeft wereldwijd meer dan 500.000 verhalen in het aanbod. Hun visie: een meer empathische en creatieve plek van de wereld te maken met geweldige verhalen. Storytel heeft niet alleen een groot aanbod bestsellers, maar produceert zelf ook Originals. Dit zijn exclusieve verhalen die voor de streamingdienst als luisterboek zijn gemaakt. Zo creëert Storytel verhalen op maat voor de luisteraars. De Storytel-app is te gebruiken op tablet en smartphone en wanneer je een abonnement afsluit kun je voor een vast bedrag per maand kiezen uit duizenden verhalen om lezen en luisteren. En dat allemaal onbeperkt! Via Chicklit.nl kun je nu 30 dagen gratis Storytel luisteren. 

Nieuwste artikelen

  • Schrikkeldag - Inge Spaan

  • Dwaalspoor - Colin Dexter

  • De terugkeer van Rachel Price - Holly Jackson

  • Het hart van een giraf is ongelooflijk groot - Sofia en Amanda Chanfreau

  • Al het blauw van de hemel - Mélissa Da Costa

Gerelateerde artikelen

  • 10 redenen waarom Colin O'Donoghue een lekker ding is

  • Recensie: Eiland in bloei

  • Undercover lover

Zoek in artikelen