Winnen: 10x Het Fictie boek van het jaar 2022 'Herinneringen aan hem'

Aan het einde van 2022 hebben wij de winnaar van de Chicklit.nl Fictie boek van het jaar bekend gemaakt! Het was spannend, maar de winnaar is Herinneringen aan hem geworden van Colleen Hoover. In samenwerking met uitgeverij Zomer en Keuning geven wij dit boek 10 keer weg aan onze lezers. Wil jij kans maken op dit geweldige boek van tiktok-sensatie Colleen Hoover? Lees dan snel verder om te zien hoe jij meedoet aan deze winactie! 

Dit had de jury te zeggen over Herinneringen aan hem van Colleen Hoover:
Herinneringen aan hem is een boek van TikTok-sensatie Colleen Hoover. Haar boeken, waaronder Herinneringen aan hem zijn zwaar beladen, maar origineel. In het boek is de moeder verantwoordelijk voor de dood van haar geliefde en bevalt ze in de gevangenis van hun dochtertje. Jaren later, als ze vrij is gekomen, leert ze de beste vriend van de overleden vader kennen, die niet direct weet wie zij is. 

De juryleden zijn het erover eens dat Hoovers schrijfstijl helder en duidelijk is geschreven. Het boek leest heerlijk vlot weg, maar weet je ook echt te pakken. De brieven in het verhaal zorgen voor een mooie afwisseling en die adempauze heb je misschien ook wel nodig, want meerdere juryleden geven aan dat ze moesten huilen bij het lezen van Herinneringen aan hem. Zo zegt een jurylid: "Ik heb meerdere malen moeten huilen bij het lezen van dit verhaal. Door de twee verschillende oogpunten is er zo veel meer diepgang en worden de diepe en rauwe emoties aan beide kanten laten zien." De personages maken ook een enorm proces door, vol rouw, schuld en boete. Uiteindelijk maakt dit plaats voor vergeving en liefde. 

Kortom, een heel emotioneel geschreven verhaal dat je vanaf het begint weet te grijpen. Als vervolgens langzaam alle puzzelstukjes op hun plek vallen is Herinneringen aan hem tot het einde interessant. Herinneringen aan hem was uiteindelijk bij de meeste juryleden favoriet dankzij het emotioneel en overtuigende verhaal van Colleen Hoover.

Het verhaal 
Na vijf jaar in de gevangenis vanwege een tragische fout keert Kenna terug naar de plek waar het misging. Ze wil een rol spelen in het leven van haar inmiddels vierjarige dochter, maar iedereen lijkt vastberaden om Kenna bij haar weg te houden. De enige link met haar verleden is Ledger Ward. De twee krijgen een band, maar als iemand daar ooit achter zou komen, zouden ze het vertrouwen van hun vrienden en familie op het spel zetten. Hoe meer hun relatie zich ontwikkelt, hoe groter het risico wordt.

Winnen
Om te vieren dat Herinneringen aan hem van Colleen Hoover het Fictie boek van het jaar 2022 is geworden geven wij, in samenwerking met uitgeverij Zomer en Keuning, 10 exemplaren van dit geweldige boek weg. Vul hieronder je naam en adresgegevens in en maak kans op één van de 10 exemplaren. Meedoen kan tot en met 31 januari 2023. Als er binnen een week niet wordt gereageerd moeten we iemand anders kiezen. We geven ook 10 exemplaren weg van het Feelgood en Young Adult boek van het jaar! 

Vul je naam en adresgegevens in en maak kans op één van de 10 exemplaren van 'Herinneringen aan hem' 

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • Rozen & revolutie - Sarah Maclean

  • De lijst van Violet Sopjes - David Vlietstra

  • In nevelen gehuld - Eva Björg Aegisdóttir

  • Angelique – Angelique Woudenberg en Liddie Austin

  • Ik wil een bos voor mijn verjaardag - Linda de Haan

Gerelateerde artikelen

  • 10 redenen waarom Jared Padalecki een lekker ding is

  • Leon & Mikki: Onderwaterhelden - Josien de Graaf

  • Queen of the South - seizoen 1

Zoek in artikelen