Winnen: 5x Vloek van vuur en schaduw van Emmy van Ruijven

Auteur Emmy van Ruiven, bekend van haar debuut Supernerd, heeft weer een nieuw boek uitgebracht! Haar nieuwe YA boek, Vloek van vuur en schaduw, verschijnt binnenkort. Om de release van dit nieuwe boek te vieren hebben wij een leuke winactie voor jullie, want wij mogen namelijk 5x het boek Vloek van vuur en schaduw weggeven! Ben jij een grote fan van Young Adult boeken en ben je benieuwd naar dit verhaal? Doe snel mee met onze winactie!

Waar gaat Vloek van vuur en schaduw over?
Maire kan haar geluk niet op: ze heeft een beurs gekregen voor een kostschool in Schotland en staat op het punt om op avontuur te gaan. Even geen pestkoppen om haar heen of herinneringen die haar kunnen plagen, maar een nieuw begin. In de Schotse Hooglanden maakt ze al snel nieuwe vrienden. Zij blijken er een wel heel bijzondere hobby op na te houden: ze zijn namelijk lid van een heksencoven. Ze slepen Maire maar al te graag mee naar hun magische avonden, waarop ze de maan vereren en de seizoenen vieren. In eerste instantie vindt Maire dit heel erg spannend en leuk... totdat er iets mis gaat. Haar vriendinnen weten het zeker: de heksen van Taigh Cloiche zijn vervloekt.

Hoe kun je winnen? 
Ben je na het lezen van de samenvatting helemaal enthousiast geworden over het boek? Ga naar onze Instagram pagina en geef onder het bericht met de foto van het boek aan waarom jij het nieuwste boek van Emmy van Ruijven wil winnen! Onder onze volgers geven we de 5 exemplaren weg en de gelukkige winnaars krijgen binnen een week een privé berichtje van ons. Als er binnen een week niet wordt gereageerd moeten we iemand anders kiezen. Meedoen kan tot en met 3 april 2023. Je kan het boek natuurlijk ook zelf kopen! Kan je niet wachten om het boek te lezen? Klik dan HIER

Persoonlijke gegevens worden niet bewaard. 

Nieuwste artikelen

  • Zij die achterbleef – Jean Kwok

  • Professor Prank - Jozua Douglas

  • De scheepsdochter - Anne Jacobs

  • Dodelijke wraak - Robert Bryndza

  • IJsbreker - Kristina Ohlsson

Gerelateerde artikelen

  • Tom Clancy Erecode - Marc Cameron

  • Kijk hier de speciale The Nanny reünie

  • Recensie: The Hunger Games: Mockingjay part 2

Zoek in artikelen