Winnen: Sims 4 Ecologisch Leven, Weerwolven en Eiland leven

Ben jij ook zo'n fan van de Sims 4 en heb je al getwijfeld over de uitbreidingen? Je kunt ze nu winnen! Wij geven namelijk de drie uitbreidingen van de Sims 4, Ecologisch Leven, Weerwolven en Eiland leven weg! Let op je eco-voetafdruk, verander in een weerwolf of ga snorkelen langs het eiland Sulani! Benieuwd? Lees snel verder en kijk hoe je kans kunt maken!

Ecologisch Leven
De nieuwe wereld in De Sims 4 Ecologisch Leven is Evergreen Harbor. Het spel probeert in te spelen op de eco-voetafdrukken. Het pakket leert je om meer te recyclen, samen te werken met de buurt en de wereld te veranderen in een betere plaats. Want alle beetjes helpen om de planeet gezond te houden! Lees HIER onze recensie van Ecologisch leven

Weerwolven 
Verander in een weerwolf en omarm (of vecht tegen) je dierlijke aard. In deze uitbreiding transformeren je Sims en sluiten ze zich aan bij roedels. Verken de wereld van Moonwood Mill en ontdek de geheimen van de weerwolven. 

Eiland leven
De Sims 4: Eiland Leven speelt zich af op het eiland waar het altijd goed weer is, je kan genieten op het strand en kan gaan snorkelen tussen de kleurrijke vissen. In de nieuwe wereld is er een vulkaan te vinden, een grot en een verwoest schip. Genoeg plaatsen dus om op ontdekking te gaan! Lees HIER onze recensie van Eiland leven. 

Winnen
Ben jij na het lezen van de omschrijvingen helemaal enthousiast geworden? Of ben jij groot fan van de Sims en wil je graag aan de slag met deze nieuwe plekken? Doe dan snel mee met de winactie en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar. Vul hieronder je naam en adresgegevens in en laat weten waarom jij graag zou winnen! Meedoen kan tot en met 1 april. 

De winnaar krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • Fictie top 6: juni 2023

  • De 6 mooiste boekenwinkels van Nederland

  • Wauw: deze kinderen uit films zijn goed opgedroogd! 

  • 13 dingen die alle book lovers graag zouden willen horen

  • 11 keer beroemde ouders met beroemde kinderen

Gerelateerde artikelen

  • Lees preview: If it bleeds van Stephen King

  • O.a. Black Widow en Cruella komen naar Disney+ met VIP-toegang

  • Winnen: 3x een maandabonnement bij Storytel

Zoek in artikelen