Winnen!!! Exclusieve thriller-schrijfworkshop van bekende auteurs!

Op zondag 15 april 2012 organiseert NightWriters Academy een workshop thrillerschrijven - gegeven door populaire thrillerauteurs Judith Visser en Esther Kreukniet - en dit is jouw kans om daarbij te zijn!
 


Er schuilt een auteur in velen van jullie. Alleen wil deze er niet altijd even goed uitkomen… De één droomt van een bestaan als schrijver, maar heeft ondertussen nog maar vier regels op papier staan, terwijl een ander misschien al hele manuscripten op de plank heeft liggen, maar geen idee heeft wat hij/zij ermee moet doen.

NightWriters Academy helpt schrijvers in spé op weg met workshops en exclusieve masterclasses. Bestsellerauteurs die er verstand van hebben, leren de deelnemers een eigen - in dit geval - thriller te schrijven. Ben jij de nieuwe Saskia Noort? Daar kun je nu achter komen!

Een boek schrijven dat met ingehouden adem wordt verslonden en dat zó spannend is dat lezers het in één ruk uitlezen? Judith Visser en Esther Kreukniet zijn twee geboren thrillerschrijvers en vertellen tijdens hun workshop hoe je op papier spanning creëert, geloofwaardige karakters neerzet en hoe je zorgt dat het verhaal pakkend wordt. Kortom: hoe schrijf je een goede thriller?

De leuke workshop met een spannend tintje vindt plaats op zondag 15 april 2012 van 11.00 uur tot 16.00 uur in Blender, te Rotterdam. En jij kan hier bij zijn! Chicklit.nl mag namelijk 3 exclusieve kaarten voor deze workshop weggeven!

Winnen?
Log in en laat in het reactieveld hieronder een berichtje achter waarin je ons vertelt waarom je graag naar de thrillerworkshop zou willen en waarom we JOU dus zouden moeten kiezen. De 3 leukste, meest overtuigende en originele reacties winnen een toegangsbewijs. Meedoen kan tot 11 april 2012!

Ben je graag zeker van je zaak en wil je koste wat het kost de workshop bijwonen? Je kunt ook gewoon kaarten online bestellen via deze link.

 

Nieuwste artikelen

  • Sex & Vanity - Kevin Kwan

  • Zomeravond - Suzanne Vermeer 

  • De vloek van de slang - Lisa Maxwell

  • Friends reünie teaser trailer, releasedatum en cast onthuld

  • Top 12 romantische series op Netflix

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Winnen: 10x Het Feelgood boek van het jaar 2020 'Tegen beter weten in'

  • Winnen: Bridgerton deel 1 t/m 5

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: stem op jouw favoriet!

Zoek in artikelen