Vers van 't veld

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Een jaar lang trokken fotograaf Heikki Verdurme en journaliste Agnes Goyvaerts de boer op. Ze luisterden naar de verhalen van kwekers en vroegen hoe zij zelf hun producten liefst klaarmaken. De jonge topchef Broes Tavernier van 't Vijfde Seizoen in Aalter ging er vervolgens mee aan de slag en toverde ze om tot verfijnde en inspirerende recepten.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Vers van 't Veld - Heikki Verdurme en Agnes Goyvaerts Tien maanden lang gingen fotograaf Heikki Verdurme en journaliste Agnes Goyvaerts de boer op voor Vers van 't Veld. Ze luisterden naar de verhalen van kwekers en vroegen hoe zij zelf hun producten het liefst klaarmaken. Chefkok Broes Tavernier van 't Vijfde Seizoen in Aalster ging hiermee aan de slag en leverde verfijnde en inspirerende recepten, die in het boek te vinden zijn. De interviews van Vers van 't Veld verschenen eerder in het Belgische weekblad De Morgen Magazine.  Allereerst: het moet gezegd dat Vers van 't Veld er prachtig uitziet. De interviews en verhalen over kwekers en hun producten zijn rijkelijk voorzien van fotomateriaal, wat Vers van 't Veld tot een heerlijk bladerboek maakt. Door de crossover...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Recensie: Nest Kookboek

REACTIES

  •    Er zijn nog geen reacties op de recensie(s)

Zoek in artikelen