Planken met een Indische twist

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Van borrelplanken met ayam kacang-sliders (baoburgertje en atjar), wat gefrituurde vis & rujak-dipsaus tot vegan planken met perkedel jagung-bitterballen, lemper gevuld met jackfruit en boemboe bali tempeh op prikkers. Organiseer een high tea en serveer een zoete borrelplank met onder andere cheesecakes van koenier & kaffir en battenburg-spekkoekjes of een tropisch Pavlova Celebration.

    Elke plank is opgebouwd uit minimaal drie hapjes, waarvan één iets meer bereidingstijd nodig heeft en de overige twee minder bewerkelijk zijn. Zo stel je heel eenvoudig voor elke gelegenheid planken met een Indische twist samen: van borrelplanken uit de zee, diverse vegan en vegetarische planken, zoete zaligheden en Indische snackplanken. Met uiteraard basisrecepten voor zoetzuur, sambals, bapaodeeg en meer.

Onze recensie

  • onze waardering

    Planken met een Indische twist krijgt 4 hartjes. Francis Kuijk heeft weer een mooi boek geschreven met lekkere recepten. Het is een boek bavet recepten voor hartige en zoete hapjes. De opmaak en de aankleding van de planken is heel erg mooi en de extra producten die je kan toevoegen aan de planken maken elke plank tot een mooi geheel. Er is voor iedere smaak en ieder moment wel een plank te maken en mocht je trek hebben in iets van de ene plank en iets van de andere plank dan zou je ook nog heel erg gemakkelijk dit kunnen combineren om je eigen plank persoonlijke plank samen te stellen. De gerechten zijn voor voldoende personen dus je kunt met een lekker groot gezelschap genieten van de heerlijke planken met Indische twist.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Hallo, met Sam - Dustin Thao

  • Het lege huis - Unni Lindell

  • 70

Zoek in artikelen