• Home
  • Boeken
  • De Fluistervlammen - Het geheim van de doolhofstad

De Fluistervlammen - Het geheim van de doolhofstad

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Een groots, magisch avontuur voor fans van Nevermoor

    De elfjarige Benjamiah woont in de oude en stoffige boekhandel van zijn oma. Hij heeft het moeilijk zonder zijn ouders en vrienden. Maar alles verandert als hij per post een mysterieuze pop ontvangt. De pop komt 's nachts op magische wijze tot leven en transformeert tot een aapje. Benjamiah volgt het aapje door een verborgen deur in de boekhandel naar een andere wereld. Een wereld die bestaat uit een doolhof van straten, waar kleur net zo waardevol is als goud en waar magie wordt uitgeoefend met behulp van poppen...

    Op deze magische plek, genaamd Slingerwald, ontmoet Benjamiah de brutale Elizabella. Zij is vastbesloten de verdwijning van haar broer op te lossen. Benjamiah en Elizabella moeten het tijdens de zoektocht opnemen tegen kleurenstropers, een bloeddorstige Minotaurus en een duistere magiër die over Slingerwald regeert. Zullen ze Elizabella's broer terugvinden en komt Benjamiah ooit weer thuis?

    De Fluistervlammen - Het geheim van de doolhofstad is een kinderboek om zelf te lezen vanaf 9 jaar, boordevol magie en spanning, met prachtige zwart-witillustraties van Vivienne To. Voor de fans van Harry Potter, Narnia en Nevermoor.

     

Zoek in artikelen