- Home
- Recensies
- Boekrecensies
- Recensie: Back to Basics
Back to Basics
-
Auteur:
Jacob-Jan Boerma, Sacha de Boer -
Verschenen:
30 oktober 2014 -
Uitgave:
ISBN 9789000343195
Uitgever Van Dishoeck
176 pagina's -
Uitgever:
Van Dishoeck -
Genre:
Kookboeken
-
Onze waardering:
-
Members waardering:
(1 stem) -
Omschrijving:
In Back to basics, het vervolg op het succesvolle kookboek Down to earth, spelen de "gewone" superfoods zoals groente, noten, vette vis, bessen, kruiden & specerijen, granen en chocolade de hoofdrol. Jacob-Jan Boerma, de beste chef van Nederland, gaat op zoek naar ingrediënten die een positieve invloed hebben op de gezondheid. Geen exotische superfoods uit verre landen, maar makkelijk verkrijgbare, bekende producten, zoveel mogelijk uit de buurt. Hij ontwikkelt heerlijke en eenvoudige recepten met deze ingrediënten, en zorgt zo voor een zeer gevarieerd aanbod aan supergezond, maar vooral superlekker eten! Voor elke dag, voor elk eetmoment. Sacha de Boer brengt deze zoektocht in beeld. Naast de prachtig opgemaakte borden fotografeert ze het plezier van samen tafelen met vrienden, gezellige lunches, borrels en nog veel meer!
Toegevoegd door:
Nieuwste artikelen
-
Slag of stoot - Meghan Quinn
-
De vergeten vrouwen- Kristin Hannah
-
Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell
-
Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig
-
De Italiaanse droom - Jo Thomas
Gerelateerde artikelen
-
Top 10 BBQ boeken
-
Stiletto’s in de keuken
-
Recept: zelf macarons maken
-
Kyra’s Kitchen (met recept voor koffievervanger!)
-
Recensie: Vijftig tinten kip