• onze waardering

Recensie: Lockwood & Co: De fluisterende schedel RECENSIE

Lockwood & Co: De fluisterende schedel is deel twee in de Lockwood & Co serie.
 
Lockwood & Co is nu een druk bureau vanwege het succes van de Schreeuwende Wentelrap. Anthony, Lucy en George worden nu gevraagd om een grafkist op te graven en die onschadelijk te maken op een kerkhof. Maar bij het opgraven blijkt de kist van ijzer te zijn. Wie heeft er zoveel moeite gedaan om datgene wat in de kist zit te stoppen van weer omhoog te komen? De geest uit de kist blijkt erg gevaarlijk te zijn en er blijkt een mysterieus voorwerp in de kist te liggen die een grote kracht uitoefent. Als dit voorwerp uit de kist wordt gestolen en een spoor van doden achter zit laat moeten Anthony, Lucy en George er alles aan doen om als eerste het voorwerp terug te vinden. En de hulp komt uit een onverwachte hoek…
 
Lockwood & Co: De fluisterende schedel is een kinderboek maar zo leest het absoluut niet! Het is een erg leuk boek voor jong en oud. En het is zelfs misschien iets te spannend voor de jonge lezers onder ons. Ik blijf me de hoofdpersonages als volwassen personen voor me zien dus laat je niet afschrikken doordat het een kinderboek is. Deel één was voor mij wel net een tikkeltje beter dan deel twee. Dit omdat deel één toch spannender was omdat het in een spookhuis afspeelde. Maar ook dit boek is niet te missen voor iedereen die houdt van fantasy en spanning.
 
Jonathan Stroud heeft weer een heerlijk boek geleverd vol met geesten, spanning en mysterie. Een bovennatuurlijke detective! En een echte aanrader. 

Lockwood & Co: De fluisterende schedel

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (2 stemmen)
  • Omschrijving:

    Meet Lockwoord & Co: geestenbestrijders. Werknemers: de charismatische Anthony Lockwoord, de getalenteerde Lucy Carlyle en boekenwurm George.

    Als het graf van een sinistere arts wordt geopend loopt alles verkeerd - een afgrijselijke geest wordt bevrijd en een gevaarlijk object wordt gestolen uit de kist. Lockwoord & Co moet het relikwie terugvinden voor de kracht ervan wordt ontketend. Een onmogelijke race tegen de klok barst los...

Meer info

Nieuwste artikelen

  • Veertien dagen - Margaret Atwood & Douglas Preston

  • Woorden van Timo - Tialda Hoogeveen

  • Slag of stoot - Meghan Quinn

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Lockwood & Co: De schreeuwende wenteltrap

Zoek in artikelen