De echte huizen uit populaire datingshows en hoeveel het kost

Wij kwamen een ontzettend leuk onderzoek tegen van ExpressVPN over de huizen uit populaire datingshows waarbij ze hebben uitgezocht waar ze liggen en hoeveel ze kosten. Nu zijn wij gek op programma's over huizen kopen en flippen. Selling Sunset en Million Dollar Listing zijn al volledig gebingewatched. Dus we hopen dat jullie ook genieten van een kijkje in de huizen van populaire datingshows.

 

De Bachelorette

De Amerikaanse  Bachelorette telt al 20 seizoenen en naast de mooie mannen en vrouwen hebben ze ook altijd de beste locatie om romantiek op te laten bloeien. De villa van de Bachelorette is een droomhuis genaamd Villa de la Vina, in Agoura Hills, Californië. Wil jij dit vakantiehuis huren voor je vakantie? Dan raden we je aan alvast te sparen. Het huis kost maar liefst 27.000 euro per nacht!

 

Married at First Sight

Een programma waar heel Nederland verslaafd aan lijkt te zijn en waarom ook niet! Het is een serie vol met drama maar ook liefde. Van alle stellen die hebben meegedaan aan Married at First Sight zijn er nog maar liefst 13 stellen bij elkaar. Niet zoveel denk je misschien maar voor reality tv niet een slechte score. Voor hun huwelijksreis mogen ze naar het mooie Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa in Montego Bay, Jamaica. En dat kost je voor een suite zo 4.291 per persoon per week. 

 

 

Temptation Island

Als je in de huizen mag verblijven van Temptation Island zou je je toch bijna opgeven voor Temptation Island (bijna maar niet helemaal). Temptation Island heeft al veel seizoenen gehad en steeds op een andere locatie. De Nederlandse versie van 2022 werd opgenomen in de Dominikaanse Republiek en dit huis is net verkocht voor 1,8 miljoen. Wat voor de standaard in de Dominikaanse Republiek erg veel geld is. De Amerikaanse versie werd recent opgenomen in Maui en daar kan je wel verblijven voor zo 3.500 euro per nacht.

 

Love is Blind

in Love is Blind mogen stellen als ze verloofd zijn op reis naar Mexico en dit hotel ziet er echt heel erg goed uit! Met 5 sterren en zo 2.700 euro per week per persoon is dit best een goede optie voor je vakantie en misschien wel om de aankomende koppels stiekem te zien.

 

Too Hot to Handle


En als laatste droomhuis hebben we de locatie van Too Hot to Handle. Van alle seizoenen zijn Kayla Richart en Seb Melrose uit seizoen 4 en Emily Miller en Cam Holmes uit seizoen 2 nog steeds bij elkaar. Best een laag succespercentage dus maar aan de locatie heeft het niet gelegen. Seizoen 4 en seizoen 5 zijn beide opgenomen in de villa Emerald Pavilion op de Turks- en Caicoseilanden. Je kan hier verblijven voor zo 33.000 euro per week maar je hebt dan wel vijf slaapkamers dus je kan de kosten delen met je vrienden. Too Hot to Handle Brazil is gefilmd in een nog duurder huis hier kost de villa je zo 15.000 euro per dag! We hebben helaas niet allemaal de budgetten van Netflix. 

 

Nieuwste artikelen

  • Slag of stoot - Meghan Quinn

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

Gerelateerde artikelen

  • Nog een Pretty Little Liars promo!

  • Recensie: An Affair

  • Recensie: Zwaartekracht

Zoek in artikelen