Film & Serie top 6: december 2023

Ondanks de drukke decembermaand met veel gezellige verplichtingen, kan je vast nog wat tijd vrij maken om wat te films en series te kijken. Afgelopen maand zijn er weer veel goede films en series uitgebracht. Kies je voor The Crown? of liever een familie film zoals Family Switch? Of wil je al helemaal in de kerstsfeer komen met Best. Christmas. Ever? Dit is onze top 6 van film & serie. 

 

The Hunger Games (bioscoop)

De film, gebaseerd op het gelijknamige boek, speelt zich af rond de tiende Hunger Games in de brute wereld van Panem. Coriolanus wordt de mentor van Lucy Gray Baird en probeert haar zo goed en zo kwaad als het kan te beschermen. Een mooi verhaal over het ontstaan van een slechterik.

Lees hier onze recensie


The Crown (Netflix)

Het laatste seizoen van The Crown wordt opgesplitst in twee delen. Het verhaal speelt zich af in de jaren negentig en de zeroes en het gaat onder andere over de tragische dood van prinses Diana. Toen koningin Elizabeth overleden was, zijn de opnames tijdelijk stil gelegd. 

 


Family Switch (Neflix)

In Family Switch veranderen de ouders van een gezin in het lichaam van hun kinderen. Dit levert veel hilarische momenten op. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek. 


Best. Christmas. Ever (Netflix)

Een leuke kerstfilm waarin vriendschap een hoofdrol speelt. Als de vriendschap niet meer zo gezellig is, moeten de twee vriendinnen toch met elkaar samen werken om de problemen op te lossen. Kerstmis dreigt bijna verpest te worden door de ongezellige sfeer. 


Candy Cane Lane (Amazon)

Eddie Murphy speelt de hoofdrol in Candy Cane Lane, een grappige kerstfilm. Hij besluit om mee te doen met een wedstrijd wie het mooist versierde huis van de buurt heeft. Wanneer hij een deal sluit met een elf, komen de twaalf dagen van kerst tot leven. 


wonka (13 december) (bioscoop)

Wonka is een film gebaseerd op het boek Charlie en de chocoladefabriek. Willy Wonka is een jonge uitvinder die veel chocolade maakt. Hij wil hiermee vrolijkheid rond brengen.

 

Nieuwste artikelen

  • Slag of stoot - Meghan Quinn

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag boeken top 6

  • Fictie top 6: februari 2024

  • De winnaar van de 'Chicklit.nl Feelgood boek van het jaar 2023' verkiezing

  • Film & Serie top 6: februari 2024

  • Young Adult top 6: oktober 2015

Zoek in artikelen