Film & Serie top 6: januari 2024

De afgelopen tijd zijn er weer genoeg films en series uitgebracht. Jullie hebben vast verscheidene kerstfilms gezien. In elke genre zijn er afgelopen tijd weer genoeg films en series gemaakt. Er is keuze genoeg. Misschien ben je op zoek naar een nieuwe film? Wij hebben een Film & Serie top 6: januari 2024 voor jullie gemaakt, waarin er vast wat leuks tussen zit. Welke film ga jij kijken?

 

Percy Jackson and the Olympians (Disney)

Een spannende Fantasy serie over Percy Jackson. Hij wordt er van beschuldigd om de meesterbliksemschicht van Zeus gestolen te hebben. Samen met zijn vrienden gaat hij op reis om dit weer terug te vinden. 


My life with the Walter Boys (Netflix)

Een dramaserie over de vijftienjarige Jackie die haar familie verloren heeft bij een ongeluk. Ze wordt gedwongen om op het platteland te gaan leven en raakt bevriend met de broers. Ze raakt verstrikt in een driehoeksverhouding, waar de jongens niet op zitten te wachten. Een leuke serie voor liefhebbers van The kissing booth.


Rebel Moon (Netflix)

Een sciencefantasyverhaal waar meer dan tien jaar aan gewerkt is om deze film te maken. Een vreedzame kolonie wordt bedreigd door de legers van een tirannieke heersende macht. Ze proberen om ervaren strijders te vinden om de strijd tegen dit leger aan te gaan. Een spannende film waarin er flink gestreden wordt. 


Saltburn (Prime)

Een komische thriller over het leven van Oliver Quick. Hij studeert aan de universiteit van Oxford, maar kan hier zijn draai nog niet vinden. Op een dag ontmoet hij de charmante Felix, waardoor hij zich meer op zijn gemak voelt op de universiteit. Felix nodigt Oliver uit om de zomer door te brengen bij haar familie. Dit wordt een zomer om nooit te vergeten.


Vogelvlucht (Bioscoop)

Een animatiefilm over een familie eenden. Een vader wordt door zijn familie overgehaald om op vakantie te gaan. Hij is normaal gesproken erg overbezorgd en twijfelt dan ook om mee te gaan. Hij krijgt echter de vakantie van zijn leven. Een super leuke film om met het hele gezin te kijken. Deze kinderfilm mocht niet ontbreken in onze film & serie top 6: januari 2024.


Special Ops: Lioness (Skyshowtime)

Een drama/thriller over een jonge militair die gerekruteerd wordt om deel uit te maken van de Lioness Engagement Team van de CIA. Een programma om de terroristische organisatie van binnenuit op te rollen. Ze moet hiervoor vriendschappen sluiten met de dochter van een terrorist. 

 

Nieuwste artikelen

  • Slag of stoot - Meghan Quinn

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag boeken top 6

  • Fictie top 6: februari 2024

  • De winnaar van de 'Chicklit.nl Feelgood boek van het jaar 2023' verkiezing

  • Film & Serie top 6: februari 2024

  • Young Adult top 6: oktober 2015

Zoek in artikelen