De 6 allerleukste games voor op jouw Samsung smartphone!

Heb je even genoeg van al die boeken, films en series? Of misschien heb je even niks te doen als je in de trein zit? Dan is het altijd leuk om even te gamen op je Samsung smartphone! Maar niet alle games zijn even leuk en je hebt vast geen zin om ze allemaal uit te proberen? Wij willen je daar graag een handje bij helpen! Daarom kan je hieronder de 6 allerleukste games vinden voor op je Samsung smartphone!

1. Harry Potter Quiz

Ben jij een groot fan van Harry Potter en weet jij alle feitjes over hem? Dan moet jij deze game echt downloaden! De Harry Potter Quiz kan je op twee verschillende manieren spelen: Arcade & Survival. In de Arcade-modus moet je alle levels uit elke Harry Potter film halen. Bij de Survival-modus moet je gewoon proberen om zoveel mogelijke vragen te beantwoorden. Klaar voor de start? AF!

Harry Potter quizBron: Peekaboo Studios LLC

2. South Park Phone Destroyer

In South Park Phone Destroyer moet je het op gaan nemen tegen Cartman, Kenny, Stan en Kyle. Het gaat erom dat je de ultieme Phone Destroyer wordt. Er zijn keiharde PvP-gevechten, verzamelkaarten en daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de typische South Park humor. Een ideale game dus voor de liefhebbers!

South Park Phone DestroyerBron: Ubisoft

3. Futurama: Worlds of Tomorrow

Heb jij altijd al een eigen versie van New York willen bouwen? Dan is dit je kans! In Futurama: Worlds of Tomorrow krijg je namelijk de kans om zelf New York te bouwen. Daarnaast mag je vechten tegen aliens, moet je al jouw favoriete karakters verzamelen en mag je de ruimte verkennen. Genoeg te doen dus!

Futurama: Worlds of TomorrowBron: TinyCo, Inc.

4. Stranger Things: The Game

Net als de serie is deze game echt in retro stijl. Het speelt zich allemaal af in het stadje Hawkins in 1984. Hetzelfde dus als de serie! Je kan met verschillende personages spelen en iedereen heeft zijn eigen  unieke kracht. Zo kan Lucas met zijn Wrist Rocket vijanden uitschakelen op afstand en beschikt Hopper over een pak dat hem beschermt tegen de omstandigheden in de Upside Down-wereld.

Stranger Things: The GameBron: BonusXP, Inc.

5. Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World

In deze game ga je verschillende zaken onderzoeken. Door middel van jouw magische vaardigheden kom je steeds verder. In Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World ga je op zoek naar verborgen objecten, ondervraag je getuigen, analyseer je bewijs en gebruik je toverspreuken om de magische beesten te ontdekken en te beschermen!

Fantastic Beasts: Cases of the Wizarding WorldBron: Warner Bros.

6. Frozen Free Fall

Ook deze game mag zeker niet op jouw Samsung smartphone ontbreken! Het is een puzzelspel waarin je tegelijkertijd Arendelle ontdekt. De game bevat honderden Ijzige puzzels en je wordt bijgestaan door Anna, Elsa, Olaf en nog veel meer personages! Hiermee kan jij jezelf uren vermaken!

Frozen Free FallBron: Disney

Heb jij een Samsung smartphone en ben jij nieuwsgierig naar deze games? Ze zijn allemaal te downloaden in de Google Play Store.

Welke game ga jij downloaden op je Samsung?

Lees ook: Na Pokémon Go komt nu ook Harry Potter-game Wizards Unite

Nieuwste artikelen

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

Gerelateerde artikelen

  • De leukste games op de Nintendo Switch om samen te spelen

  • Games met goede verhaallijnen

  • Hippe hoesjes van My iCover

  • De favoriete (bord)spellen van de redactie

  • Beste games uit 2019 tot nu toe

Zoek in artikelen