Spoiler Alert! Dit is wat ons te wachten staat in het zevende seizoen van Once Upon a Time

Waarschuwing! Lees niet verder als je de laatste aflevering van seizoen 6 nog moet kijken. Na de twee uur durende finale aflevering van Once Upon a Time gezien te hebben, willen wij het liefst onder de dekens kruipen en er niet meer onder uit komen. Niet alleen omdat de aflevering een aantal heftige momenten heeft, maar ook omdat dit betekent dat wij hierna veel van onze favoriete personages niet meer terug gaan zien. Ondanks dat zijn wij alsnog benieuwd naar de gebeurtenissen in het zevende seizoen, en spoiler alert, wij hebben alvast uitgezocht wat ons te wachten staat.

Tijdens de laatste aflevering zagen wij hoe er in The Final Battle gestreden werd om Emma’s ziel en hoe the Black Fairy bijna slaagde in haar plan om Emma te vermoorden en Storybrooke voor eens en altijd te vernietigen door het te verbranden. Het laatste is dan ook gebeurd, maar toch betekent dit niet dat de levens van de bewoners voorbij zijn. In de aflevering zien we flashforward naar de toekomst, waar we een volwassen Henry zien en het jonge meisje Lucy, die beweert dat zijn familie hulp nodig heeft. Na het zien van deze beelden kwam bij ons meteen de vraag op: wat zal dit betekenen voor seizoen 7? Producers Edward Kitsis en Adam Horowitz verklappen al een aantal dingen.De producers willen als eerst laten weten dat, ondanks dat er veel castleden vertrekken, het nog steeds dezelfde show blijft met dezelfde soort verhalen, maar het wordt verteld vanuit een andere invalshoek. Zo zal het nieuwe seizoen niet per se gebaseerd zijn op Storybrooke. Wait, what!? Stiekem hadden wij dit wel een beetje verwacht, aangezien de helft van de bewoners niet meer te zien zullen zijn in seizoen zeven, maar wij zien nog niet helemaal voor ons hoe dit gaat uitpakken. Het zevende seizoen zal ook draaien om een nieuwe held, namelijk de volwassen Henry Mills, die te maken krijgt met een darkness die grote invloed zal hebben op de gebeurtenissen in seizoen zeven. Dat de serie zich afspeelt in de toekomst betekent niet dat er geen flashbacks meer in voorkomen. Deze blijven erin voorkomen, maar worden wel in een nieuw jasje gestoken.

Dat er zoveel castleden vertrekken, betekent natuurlijk ook dat er weer nieuwe personages zullen worden geïntroduceerd, maar de personages die in de serie blijven (Regina, Hook, Henry en Rumple) zullen ook nog een grote rol blijven hebben. Over het lot van Emma en wat er zal gebeuren als Jennifer Morrison eenmalig terugkeert in de serie willen de producers niets kwijt. Zij zijn ervan bewust dat veel fans bang zijn dat Emma komt te overlijden, maar laten wel weten dat zij niet van plan zijn om het geluk van de kijkers te verstoren. Wat dat betekent weten wij niet, maar wij hopen dat dit betekent dat Emma een happy ending staat te wachten.Om er écht achter te komen wat gaat gebeuren in seizoen 7 moeten wij even geduld hebben, want Once Upon a Time zal pas in de herfst terugkeren.

Wat verwacht jij van seizoen 7?

Bron: ew.com

Lees ook: Jennifer Morrison vertelt waarom ze stopt met Once Upon a Time

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Slecht nieuws: Jennifer Morrison stopt als Emma in Once Upon a Time

  • Redenen waarom we Captain Hook uit Once Upon a Time aan de haak willen slaan

  • Once Upon a Time Seizoen 6: wat staat ons te wachten?

  • Once Upon a Time uitbreiding met Aladdin, Jasmine en Jafar

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen