De nieuwe Boer Zoekt Vrouw met expats

De zomer wordt ook wel komkommertijd genoemd en dat is helemaal niet zo gek. Niet alleen is er weinig nieuws, maar ook worden programma’s eindeloos herhaald. Maar die tijd is gelukkig bijna voorbij! Vanaf eind augustus kunnen we weer gaan genieten van een gloednieuw datingsprogramma: Veel Liefs uit Holland.

Bron: Net 5

Op het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw moeten we nog wel even wachten, maar gelukkig hebben wij een vervanger voor jullie gevonden. In het nieuwe datingsprogramma van Net 5, Veel Liefs uit Holland, gaan succesvolle expats (zowel mannen, als vrouwen) op zoek naar een leuke Nederlandse partner. Het format lijkt erg op dat van Boer Zoekt Vrouw, maar misschien weet Veel Liefs uit Holland toch te verrassen.

In totaal gaan tien expats, van over de hele wereld, op zoek naar de ware liefde in Veel Liefs uit Holland. En die liefde zal uiteindelijk ook naar het buitenland moeten emigreren. De deelnemers komen namelijk van over de hele wereld: Zwitserland, Parijs, Bangkok en Los Angeles. Niks is te ver. Nicolette van Dam zal de expats helpen om de liefde te vinden. Zij is de presentatrice van Veel Liefs uit Holland.

Bron: Getty (Helene Wiesenhaan)

In de eerste aflevering zal te zien zijn wie de expats zijn, wat ze doen en waar ze naar op zoek zijn. In de afleveringen die daarop volgen zal elke expat de tien leukste singles, uit alle aanmeldingen, in Nederland ontmoeten tijdens een speeddate. Er zullen uiteindelijk maar vier singles worden uitgenodigd om naar het land van de expat te reizen. Na de logeerweek worden er twee favorieten gekozen waarna de expat naar Nederland reist om de vrienden en familie van hen te ontmoeten. Hierna zal er een definitieve keuze gemaakt moeten worden door de expat.

De eerste aflevering van Veel Liefs uit Holland is te zien op 29 augustus op Net 5. En dit zijn de vrijgezelle expats die aan het programma deelnemen:

Ben jij benieuwd naar Veel Liefs uit Holland?

Bron: net5.nl

Lees ook: Dit is er tot nu toe bekend over het derde seizoen van Outlander

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • Sinterklaas-ruilactie: Trek een lootje en krijg gegarandeerd een cadeautje! {afgelopen}

  • Er komen nooit meer nieuwe afleveringen van Friends

  • De nieuwste sprookjes trailers!

  • Recensie: Boerenbedrog

  • Leve Boerenliefde (DVD)

Zoek in artikelen