Shoptip: 5x zonnebrillentrends van 2014

De vogeltjes fluiten, het zonnetje begint op te warmen. We hebben het eerste warme weekend zelfs al afgetikt. Tijd voor terrasjes, dagjes op het strand of fietsen in het park. Dat kan allemaal natuurlijk niet zonder een te gekke zonnebril die helemaal voldoet aan de laatste modetrends. Chicklit.nl zette 5 zonnebrillentrends van 2014 voor je op een rijtje en zocht er ook een passende zonnebril voor je bij. Welke bril ga jij deze zomer dragen? 

1. Animal Attack
De dierenprints zijn helemaal hot deze zomer. Met een saaie standaard bril kom je deze zonnige zomer dus niet weg! Haal het wilde dier in jezelf naar boven met een opvallend tijgerprintje of turtle-look. Alle vormen en stijlen zijn geoorloofd! Bijvoorbeeld deze kittige bril van Zign. Verkrijgbaar bij Zalando voor € 19,95.
2. Madame Butterfly 
De populaire vlinderbril is ook deze zomer nog steeds hot! Om er een moderne draai aan te geven, kun je ze deze zomer in alle kleuren en maten vinden. Bijkomend voordeel is dat ze hierdoor makkelijker draagbaar zijn en ze je snel een gracieuze look geven. Wat dacht je van deze prachtige met strass steentje afgewerkte Prada-bril? Kost wat, maar dan heb je ook wat. € 348,00 bij Bijenkorf.
3. Exotic Eyecandy 
Staan er exotische oorden en kleurrijke cocktails op jouw verlanglijstje deze zomer? Om dat alvast iets dichterbij te halen zijn de tropische kleuren dé trend van nu! De vrolijke zonnebrillen hebben namelijk maar één doel: make you feel exotic! Bekijk het leven deze zomer bijvoobeeld door een exotische roze bril van Converse. Verkrijgbaar bij Zalando voor € 49,95.
4. All Black
Black is never out of style en dat geldt zeker ook voor zonnebrillen! Klassiek, vrouwelijk of juist stoer en sportief; dit seizoen vind je dé perfecte zwarte zonnebril om jouw look mee af te maken. Bij H&M vind je goedkope varianten met leuke finishing touches, zoals dit klassieke model met goudkleurige details voor maar € 7,95.
5. See through
Één van de grootste modetrends deze zomer is het gebruik van doorschijnende materialen. Om deze look helemaal af te maken, kun je kiezen voor een bril in dezelfde doorschijnende look. Als dat geen verleidelijke blik zal geven… Deze transparante Ray-Ban past overál bij. €182,60 via Asos.

Welke bril ga jij deze zomer dragen? 

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • De beste zomerboeken in 2021

  • Young Adult top-5: juli

  • Shoptip: 10x leuke boekenleggers

  • Shoptip: 10x relaxstoelen voor buiten

  • Ik moet je iets vertellen - Sarah Dessen

Zoek in artikelen