• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Blijf waar je bent RECENSIE

Ik vond het boek niet zo leuk. Dat heeft meerdere redenen. Ik verwachte veel spanning, maar dat was er eigenlijk niet. Ik vond het vervelend om vanuit de derde persoon te lezen. Ik lees veel liever uit de ik-vorm. Op de helft van het boek heb ik met tegenzin verder gelezen. Het werd veel te langdradig. Jammer :(

Blijf waar je bent

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  De twaalfjarige Barney heeft dingen gezien die een kind niet zou moeten zien. Hij raakt geobsedeerd door een serie moorden in zijn buurt omdat hij, net als iedereen, weet dat de moordenaar opnieuw zal toeslaan. En het slachtoffer zal opnieuw een jongen zijn, zoals hijzelf. Het lichaam zal volledig leeggebloed worden achtergelaten op een van de strandjes aan de Thames. En dit kan elk moment gebeuren. Maar er is nog iets, een geheim dat Barney liever niet had geweten, dat hij met niemand durft te delen. Want wie zou een jongen van twaalf geloven? 
   
  Naast Barney en zijn vader woont Lacey Flint, een jonge politieagente die wegens een traumatische gebeurtenis voor onbepaalde tijd thuiszit. Er is geen enkele reden voor haar om bij de gebeurtenissen betrokken te raken. Maar het blijkt onmogelijk om er buiten te blijven. 

Meer info

Toegevoegd door: