Over ons


Chicklit.nl is jouw Personal Assistant op het gebied van boeken, series, films en games. Wij geven je alle inspiratie en tips die je zoekt. Netflix tips nodig? Welk YA boek is aanrader? Een spannende thriller nodig? Een nieuwe serie bingewachten? hiervoor ben je bij Chicklit.nl aan het juiste adres!
Naast de welbekende chicklit vind je op Chicklit.nl alle genres die vrouwen van alle leeftijden aanspreken. Je kunt er recensies lezen en schrijven, meedoen aan prijsvragen en deelnemen aan de Chicklit.nl Leesclub. Je kunt artikelen en onze Top 6en lezen. Of stel je eigen digitale boekenkast samen met je eigen recensies, favorieten, verlanglijstje en beoordelingen.

Let's go social

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws op Chicklit.nl? De website is ook te volgen via verschillende Social Media-kanalen, waaronder Facebook, Instagram, Snapchat en Twitter. Zo hoef jij helemaal niets meer te missen! En op Facebook en Instagram houden wij geregeld exclusieve winacties!

Stage?

Wij zijn altijd opzoek naar een nieuwe topper voor onze redactie. Stuur een mail naar info@chicklit.nl met je CV, eventuele artikelen en motivatiebrief. 

Recenseren?

Wil jij voor Chicklit recenseren?! Stuur ons dan een mail op info@chicklit.nl t.a.v. recenseren, met je motivatie en twee proefrecensies. 

Chicklit.nl boeken en films bestellen

Via Chicklit.nl kan je snel, makkelijk en goedkoop de boeken en films bestellen via je favoriete webshop.

Disclaimer 

Het kan voorkomen dat gegevens op deze website onvolledig of onjuist worden weergegeven. De redactie van Chicklit.nl selt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade die hieruit zou kunnen voortvloeien. Chicklit.nl behoudt zich het recht om zonder opgaaf van reden de content, lezersreacties of elke andere vorm van interactie te wijzigen of te verwijderen op al onze communicatiekanalen, waaronder social media. Winacties worden extern verstuurd en de redactie van Chicklit.nl houden zich niet aansprakelijk voor de verzending en ontvangst.

Live it, Love it, Read it!