• mijn waardering

Verrassende SciFi! RECENSIE

Lucky me, ik mocht dit boek lezen voor de chicklit-leesclub en ik had al zo’n gevoel dat het een bijzonder interessant verhaal zou zijn en ik ben niet teleurgesteld! Dit boek met zijn mooi geillustreerde voorkant voelt fluwelig aan, heel apart! Schrijver Victor Dixen neemt je mee op de ruimtereis annex datingshow (Cosmic Love) van 6 meisjes en 6 jongens, allen rond de 20 jaar. Het team Genesis en in het bijzonder uitvoerende producent Serena McBee begeleidt deze groep vanaf de aarde. De schrijver heeft een zeer origineel verhaal neergezet, dat staat als een huis. Van het begin tot aan het einde heeft dit SciFi-young adult boek mij erg verrast. Door de verschillende verhaallijnen en de goed uitgediepte karakters blijft het verhaal van het begin tot het einde boeien. Dit boek smaakt zeker naar meer en ik kan niet wachten op om te lezen hoe het verhaal verder gaat met Léonor en de 11 anderen! Oh ja, het zou zomaar verfilmd kunnen worden, zou mij niets verbazen als er al een script ergens op de plank ligt.

Phobos

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (23 stemmen)
 • Omschrijving:

  Zes meisjes

  Zes jongens

  Zes minuten om elkaar te leren kennen

  De eeuwigheid om van elkaar te houden  Ze dromen ervan geschiedenis te schrijven

  Zes jongens en zes meisjes bevinden zich in een ruimteschip op weg naar Mars. Overal aan boord hangen camera's, elke stap die ze zetten wordt gefilmd. De reis is namelijk ook een datingshow, die wereldwijd wordt uitgezonden. Het is de bedoeling dat ze allemaal hun grote liefde vinden, zodat ze op Mars de eerste menselijke kolonie in de ruimte kunnen beginnen.  Zij droomt ervan verliefd te worden

  Léonor is een van de uitverkorenen. Ze is een wees en kan niet wachten haar eenzame leven achter te laten. Als haar droom een nachtmerrie wordt, is er alleen geen weg meer terug.

Meer info