• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Voor eeuwig en altijd RECENSIE

Het boek Voor eeuwig en altijd van Sarah Dessen was mijn eerste kennismaking met deze schrijfster en een die mij wel bevallen is. De cover ziet er ook feestelijk uit.

in dit boek is de moeder van Louna (mooie naam) weddingplanner en heeft zij veel te stellen met de bruidjes, je krijgt een mooi inkijkje in het organiseren van bruiloften. Louna heeft een nadere ervaring achter de rug, waardoor ze geen geloof in liefde meer heeft. Als Ambrose als hulpje wordt ingehuurd, komt het verhaal op gang. Hij is een flierefluiter, grappig en komt echt overal mee weg. Een heerlijk personage.

Het verhaal springt naar heden en verleden, waardoor Ik geboeid bleef lezen en waardoor ik nieuwsgierig was. De sprong naar het verleden voegde veel toe aan het verhaal. Als dit element er niet in had gezeten, bent ik bang dat dat het verhaal minder goed zou maken. De schrijfstijl was ook fijn, alleen waren er soms lange zinnen die wat afleidden. 

Romantiek komt iets minder aan de orde dan ik had verwacht. Maar humor en leuke personages maken veel goed. 

Het is een lekker leesbaar boek, waarbij je niet hoeft na te denken en dat beviel mij goed. Het boek kan ik zeker aanbevelen en ik ga zelf op zoek naar andere boeken van Sarah Dessen.

Het boek krijgt van mij vier sterren.

 

 

 

Voor eeuwig en altijd

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (14 stemmen)
 • Omschrijving:

  Een trouwerij op het strand, een huwelijk in een historisch pand, een jawoord in een chic hotel: Louna heeft het allemaal al gezien. Haar moeder is immers weddingplanner. Zelf zijn Louna en haar moeder nogal cynisch over sprookjesliefdes, zeker nadat Louna's eigen eerste verliefdheid een dramatisch einde kende. Als ze de charmante Ambrose leert kennen, houdt ze hem dan ook op een veilige afstand. Maar Ambrose laat zich niet zo makkelijk afschepen ...

  Volg dit boek ook op onze leesclub

Meer info

Toegevoegd door: