• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Hot mess RECENSIE

Afgelopen week kreeg ik bericht van jullie dat ik dit boek gewonnen had, en ik ben meteen gaan lezen zodra het binnen was! Het is een grappig, luchtig boek, zeker een aanrader. Ik denk dat veel mensen zich goed kunnen verplaatsen in de hoofdpersoon, die behoorlijk moeite heeft met het vinden van 'de ware'. In haar zoektocht maakt ze dan ook een hoop mee; van gekke tinderdates tot een spontane liefdesverklaring van een huisgenoot. De andere karakters in het boek zijn ook erg leuk omschreven! Ze hebben allemaal leuke karakters en spelen een belangrijke rol in het verhaal. Het zijn best wat namen die voorbij komen, maar ze worden allemaal op zo'n manier geïntroduceerd dat je je geen moment afvraagt; wie was dat ook alweer? Het einde was naar mijn mening wel een beetje een anticlimax; dit was voor mij het enige minpunt aan het boek. Toch wilde je tussendoor het boek niet neerleggen, en was het zeker erg leuk om te lezen!

Hot mess

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Ellie Knight. Haar leven loopt niet bepaald zoals gepland. Woonsituatie: een puinhoop. Werk: ongelofelijk saai. Liefdesleven: geen. Sommigen zullen Ellie omschrijven als een 'hot mess'. Maar wie heeft wél alles perfect op een rijtje?


    Op Valentijnsdag bevindt Ellie zich al Nutella-etend in een café, nadat haar date niet is komen opdagen. Dat schiet niet op. Ellie's vrienden vinden het de hoogste tijd voor een profiel op Tinder. Haar beste vriendin is net moeder geworden, maar of dat nu iets is om jaloers op te zijn... Ellies vader schrijft een roman in de stijl van Vijftig tinten grijs, en houdt zijn dochters per mail op de hoogte van de vorderingen. Dan toch liever Tinder. En een andere baan. Ellie Knight. Ze volgt misschien niet het 'officiële levenspad' maar ze komt er wel, ooit...

Meer info

Toegevoegd door: