• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Sandwichvrouw RECENSIE

Sandwichvrouw van Allison Pearson is een vermakelijk boek om te lezen.

Op de cover staat een vrouw die twee kanten wordt opgetrokken. Maar je kunt het ook zien als een poging om jong te blijven (de fiets) en niet oud te worden (de rolstoel).

De schrijver is bekend geworden met haar boek: Hoe krijgt ze het voor elkaar, wat ik zelf niet heb gelezen, maar waar ik wel over heb gelezen.

Het boek heeft veel bladzijden en het wordt verteld door Kate, zodat je haar gevoelens heel goed beleeft.

Kate heeft te maken heeft met puberende kinderen, een echtgenoot die een midlifecrisis heeft en tot overmaat van ramp moet ze ook een baan vinden. En als dan ook nog een oude vlam opduikt…..

 De schrijfstijl is fijn, je leeft helemaal mee met Kate, hoewel ik soms iets moeite had om mijn aandacht er bij te houden, want Kate vertelt wel heel erg veel.

Dat gezegd hebbende, is het soms heel herkenbaar en ik denk dat dit verhaal voor heel veel werkende moeders herkenbaar zal zijn. Voor die moeders kan ik dit boek van harte aanbevelen en voor andere lezers, die zich enkele uren willen amuseren, ook.

 

 

 

 

 

 

Sandwichvrouw

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (6 stemmen)
 • Omschrijving:

  Kate Reddy, hoofdpersoon van Allison Pearsons internationale bestseller "Hoe krijgt ze het voor elkaar', wordt binnenkort vijftig. Haar schattige kindjes zijn onmogelijke pubers geworden die hele maancyclussen doorbrengen achter hun telefoons. Terwijl Kates ouders ook steeds meer zorg nodig hebben. En omdat haar man onlangs ontslagen is en even volledig toegeeft aan zijn eigen midlifecrisis, lonkt er thuis een financiële catastrofe. Na een pauze van tien jaar moet Kate ineens weer de arbeidsmarkt op – die genadeloos blijkt voor een vrouw van haar leeftijd. Het wordt nog ingewikkelder wanneer een oude vlam weer opduikt.

Meer info

Toegevoegd door: