• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: De onverwachte wending in het leven van Grace Anderson RECENSIE

Voor chicklit.nl mocht ik dit boek lezen. Het verhaal gaat over Grace, vioolbouwer en eigenaar van een instrumentenwinkel. Als haar vriend een heldendaad verricht komt hun relatie en Grace's hele leven op zijn kop te staan en moet ze met haar verleden in het reine zien te komen om de toekomst weer aan te kunnen, met hulp uit een onverwachte hoek.

Gaandeweg het boek kom je erachter hoe het leven van Grace is verlopen.

Het verhaal kent een aantal verrassende wendingen die op een speciale manier verteld worden. Dat maakte het een zeer verrassend boek, dat ik moeilijk kon wegleggen. Anders dan de beschrijving doet vermoeden, speelt het verhaal zich maar kort af in Italië, en dat vond ik wat jammer. Ook werden vooral in het tweede deel van het boek de gebeurtenissen soms wat snel verteld. Het boek had wat mij betreft best langer mogen zijn! Als je interesse hebt in muziek en van verrassende wendingen houdt, is dit boek wel een aanrader!

De onverwachte wending in het leven van Grace Anderson

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (15 stemmen)
  • Omschrijving:

    Grace Anderson leidt een tevreden leven, met haar violenwinkeltje in een rustig Engels dorp en een langeafstandsrelatie met David in Parijs. Maar als David een vrouw redt in de Parijse metro en de beelden de wereld over gaan, blijkt hij een dubbelleven de leiden en valt hun relatie uiteen.
    Een levendige heer op leeftijd en een goedgebekte tiener helpen Grace de draad weer op te pakken en schrijven haar in voor een violenbouwwedstrijd in Italië. Grace ontdekt dat ze lang niet zo alleen is als ze dacht, dat een fout niet onoverkomelijk is en dat er meer dan één weg naar geluk bestaat.

     

Meer info