• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: 10 blind dates RECENSIE

Absolute aanrader voor als je op zoek bent naar een boek die je meesleept in de rollercoaster van emotie. Het boek leest gemakkelijk weg en is voordat je het wil al weer uitgelezen. Door de herkenbare situaties in het boek, zorgt de auteur ervoor dat je op de ene pagina moet huilen en drie zinnen later doet je buik zeer van het lachen. 

Een uitstekend boek voor een regenachtige dag of als je plannen gecanceld zijn!

 

10 blind dates

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Een hilarische en hartverwarmende YA-romance over vriendschap, liefde en familie.

  De filmrechten van 10 blind dates zijn verkocht aan de makers van de Netflix-hit To All the Boys I've Loved Before!

  Sophie wil maar één kerstcadeau: een beetje vrijheid van haar overbeschermende ouders. Wanneer die besluiten de kerstdagen ergens anders te vieren, verheugt Sophie zich op wat privétijd met haar vriendje Griffin. Totdat ook Griffin behoefte aan vrijheid blijkt te hebben…

  Met een gebroken hart vlucht Sophie naar het huis van haar grootouders, om samen met de rest van haar familie de feestdagen door te komen. Haar oma bedenkt een (niet zo) briljant plan om Griffin te vergeten: de komende tien dagen zal ieder familielid een blind date voor Sophie organiseren. Zo regelt haar nichtje Sara een superknappe jongen én kaarten voor een exclusief feest. En haar gekke tante Patrice bezorgt Sophie de hoofdrol in een levende kerststal – met een jongen die nauwelijks tot haar schouders komt én een krijsende baby. Wanneer Griffin haar toch smeekt om een tweede kans, is Sophie in de war. Zou het kunnen dat ze gevoelens heeft voor iemand anders?

   

Meer info

Toegevoegd door: