• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Het huis met de spiegels RECENSIE

Het huis met de spiegels is een nieuw boek deze zomer. ik mocht dit boek twee weken geleden ontvangen voor de vip-readers en heb het gisteren helemaal uitgelezen.

Toen ik begon in de boek vond ik het moeilijk om er in te komen. Ik kon het boek makkelijk wegleggen. Maar toen ik eenmaal in het verhaal zat was ik er niet meer uit te krijgen.

het boek gaat over een prachtige villa in positano waar Milena de eigen plek als thuis kan noemen. Ze groeide er in op en kent er elk hoekje zelfs de magische gang met de twaalf spiegels. Toch lijkt het huis dingen voor haar te verbergen, dingen waar haar grootvader niet over wilt praten. Milena is ervan overtuigt dat hij een grootfamilie geheim achter houdt en vind in een zoektocht naar de waarheid verschillende ontdekkingen zoals een geheime kamer. Stukje voor beetje ontrafelt zij het mysterie uit het huis, al hadden sommige geheimen beter verborgen kunnen blijven.

De achterkant maakt het al spannend en wanneer ik het boek had gezien in een boekhandel had ik het zeker opgepakt omdat het mij heel erg aansprak.

zoals ik al benoemde moest ik even in het verhaal komen maar toen ik erin zat kon ik niet meer stoppen met lezen.

het is een mooi verhaal en het begint meteen met één wending. Hierdoor blijf je lezen en wil je steeds weten wat er gaat gebeuren. Soms gebeuren er dingen die je al zag aankomen en soms ook niet.vooral het einde had ik niet helemaal zien aan komen en heeft mij zeer zeker verrast. Ook de stukje heden en het verleden vind ik goed gedaan en zo leer je steeds meer over dit verhaal

Dit boek is echt een aanrader voor deze zomer, vooral wanneer je een heerlijk zomer boekt wilt voor heerlijk in de tuin maar daarnaast ook wel een beetje van spanning en avontuur houdt.

Het is een bijzonder verhaal die zeker op je boekenlijst moet staan!! 📚 

ik geef het ⭐️⭐️⭐️⭐️ Van de 5 sterren 

Het huis met de spiegels

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (16 stemmen)
 • Omschrijving:

  De prachtige villa in Positano is de enige plek die Milena haar thuis kan noemen. Ze groeide erin op en kent er elk hoekje, van de majestueuze ingang met de twaalf spiegels tot het ronde trappenhuis met de houten versieringen. Toch lijkt het huis dingen voor haar te verbergen, dingen waar haar grootvader niet over wil praten. Milena is ervan overtuigd dat hij een groot familiegeheim achterhoudt en vindt in haar zoektocht een doorgang naar een verborgen kamer, vol oude foto's van haar grootmoeder.
  Milena vertrekt naar het land waar haar grootmoeder haar dromen najaagde en ook verloor, op zoek naar haar verhaal. Stukje bij beetje ontrafelt ze het mysterie van het huis met de spiegels en haar bewoners, al kunnen sommige geheimen beter voor altijd verborgen blijven…

Meer info

Toegevoegd door: