• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: De Spaanse belofte RECENSIE

Beloftes voor het leven!

Je maakt kennis met Charlotte, een jonge Engelse zakenvrouw die vermogensadviseur is en die in de week voor haar huwelijk een zakelijke opdracht zo goed mogelijk wil uitvoeren in Spanje maar misschien gaat twijfelen over haar aanstaande huwelijk en haar toekomst?

Ze dient uit te zoeken aan wie een zieke vermogende Spaanse heer op leeftijd, Carlos Mendoza, een schenking geeft waarvan de naaste familie geen idee heeft wie die jonge vrouw is. De familie Mendoza vreest voor het wegvallen van het familie vermogen. Toevallig dient Charlotte samen te werken met een ex-geliefde waardoor je ook haar prive-leven op de voet volgt.

Het verhaal wisselt tussen heden en verleden, je maakt kennis met diverse personages en de historie van de familie Mendoza vanaf hun jeugd en tijdens de Spaanse burgeroorlog.

Het is een makkelijk en vlotlezend boek, de opbouw is goed, je kunt makkelijk in het verhaal komen en de schrijfster brengt het verhaal tot een mooi en onverwacht einde! Diverse personen nemen afstand van hun familie maar op de lange termijn zijn de familiebanden belangrijker dan welke rijkdom dan ook!

 

 

 

De Spaanse belofte

 • Auteur:

  Karen Swan
 • Verschenen:

  8 juli 2020
 • Uitgave:

  ISBN 9789401612647
  Uitgever Xander
  400 pagina's
 • Uitgever:

  Xander
 • Genre:

  Roman
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Charlotte Fairfax is vermogensadviseur en moet voor een belangrijke klus naar Madrid. Mateo Mendoza, erfgenaam van een enorm Spaans landgoed, heeft gevraagd of ze hem wil helpen een kwestie met zijn vaders testament op te lossen. De timing is niet perfect: Charlottes bruiloft staat gepland voor de week erna. Ze is ervan overtuigd dat ze het probleem snel en efficiƫnt zal oplossen, zodat ze snel terug kan naar Londen, waar haar verloofde ongeduldig op haar wacht.
  Zoals bij de meeste families met geld, macht en privileges is niet alles altijd wat het lijkt, en achter de merkkleding en prachtige huizen van de Mendoza's schuilt een overvloed aan geheimen, verraad, schandalen, rivaliteit en liefdesverdriet. Tijdens haar zoektocht wordt Charlotte ingehaald door haar eigen verleden, en staat alles waar ze zo hard voor heeft gewerkt op het spel, zelfs haar aanstaande huwelijk.

Meer info

Toegevoegd door: