• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Fusion 5 - Blijf bij mij RECENSIE

Het boek: Blijf bij mij van Kristen Proby, is het deel 5 van de Fusion serie, maar delen kunnen zelfstandig worden gelezen.

De cover doet vermoeden dat het een New Adult verhaal zal zijn, met de man, de tekst en de sticker op het boek; op de achterkant van het boek staat immers vermeld dat de serie doet denken aan Vijftig tinten grijs.

Het verhaal draait om Mia, die probeert om van haar restaurant een succes te maken. Als dit dan eindelijk wordt beloond, komt haar grootste fout in de vorm van Camden haar leven weer binnenlopen, en gaan ze de (kook)wedstijd met elkaar aan.

Vanaf het begin is het een leuk boek. Het leest heerlijk weg en de chemie tussen Mia en Camden is echt vermakelijk, en ook hun interactie is heerlijk.

De schrijfstijl is fijn en door de korte hoofstukken, afwisselend gezien door de ogen van Mia en Camden, maakt dat je zo een eind gevorderd bent in het boek.

Mia en Camden komen goed over. Je leeft met ze mee.

Het boek heeft mij verrast, in die zin dat het voor mijn gevoel geen Vijftig tinten grijs boek was, en omdat Camden en Mia een heerlijke chemie met elkaar hebben, ga ik zeker de andere delen ook lezen. In elk boek speelt een ander koppel (die nu als bijfiguren optraden) de hoofdrol, dus daar ben ik wel benieuwd naar.

Als je een lekker leesbaar boek wilt lezen, waarbij je niet al te veel na hoeft te denken, dan is dit echt een boek voor jou.

Fusion 5 - Blijf bij mij

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (13 stemmen)
  • Omschrijving:

    Twee topkoks gaan de strijd aan in een kookwedstrijd. Maar elkaar weerstaan zal de grootste opgave zijn.
    Koken is voor Mia haar passie en haar trots. In het restaurant Seduction staan alleen maar heerlijke en sexy maaltijden op de kaart. Volgens het televisieprogramma Best Bites is het restaurant een van de beste. Alle energie, bloed, zweet en tranen die Mia in haar werk heeft gestoken worden dus eindelijk op waarde geschat. Maar als op een dag Camden Sawyer haar keuken en leven binnen loopt, lijkt haar carrière toch onverhoopt een andere wending te krijgen. Camden is een wereldberoemde chef. Hij wil het in de televisieshow opnemen tegen Mia. Geen van beiden realiseert zich dat hun reputatie op het spel staat. Maar ook hun harten ondergaan de ultieme test.

Meer info

Toegevoegd door: