• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Al die tijd RECENSIE

Het boek Al die Tijd is van de bestsellerauteurs van Vijf stappen van jou. Het boek heeft een hele mooie cover die gelijk je aandacht trekt.  De vraag die in het boek centraal staat is: “Kun je ware liefde vinden nadat je alles bent kwijtgeraakt?”

Kyle en Kimberly waren hun hele schooltijd lang het perfecte stel. Totdat Kimberly het uitmaakt op de avond van hun eindexamenfeest. Wanneer de auto waar zij in zaten crasht, staat het even van Kyle op zijn kop. Hij wordt wakker met hersenletsel… en Kimberly is overleden. Hij ziet het leven niet meer zitten en niemand die hem begrijpt. Maar dan is er Marley die hij leert kennen op de begraafplaats. Marley worstelt met haar eigen verlies, waarvan ze denkt dat ze schuldig is. Marley kan prachtige verhalen vertellen, waardoor Kyle zich uiteindelijk begrepen voelt. Terwijl ze elkaars wonden helen groeien ze naar elkaar toe. Op het moment dat hun band steeds sterker wordt, stort het leven van Kyle weer in. Zal hij zijn leven weer op kunnen bouwen?

Op de cover van het boek staat een mooie zandloper. De cover straalt dromen, liefde en verdriet uit. Het boek zelf is vlot geschreven, waardoor je het boek snel uit hebt. Je voelt erg met de personages mee. De verhaallijn is goed bedacht, met een leuke twist in het midden van het verhaal wat ik niet verwacht had.

Al die tijd is een origineel geschreven boek. Het boek heeft mijn verwachtingen overtroffen. Je leest het boek in één adem uit. Op de vraag:” Kun je ware liefde vinden nadat je alles bent kwijtgeraakt?” zal je antwoord krijgen, als je het boek gelezen hebt.

Al die tijd

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Kun je ware liefde vinden nadat je alles bent kwijtgeraakt?
  Kyle en Kimberly waren hun hele schooltijd lang het perfecte stel. Maar wanneer Kimberly het uitmaakt op de avond van hun eindexamenfeest, staat de wereld van Kyle op zijn kop. Wanneer hun auto crasht en hij wakker wordt in het ziekenhuis, heeft hij hersenletsel… en is Kimberly overleden. En niemand in zijn leven begrijpt hem meer.
  Maar dan is er Marley. Marley worstelt met haar eigen verlies, een verlies waaraan ze zelf schuldig denkt te zijn. Wanneer hun paden zich kruisen, voelt Kyle zich voor het eerst sinds lange tijd begrepen.
  Terwijl ze langzaam elkaars wonden helen, worden hun gevoelens voor elkaar steeds sterker. Toch bekruipt Kyle steeds het gevoel dat zijn leven op het punt staat in elkaar te storten, net nu hij het weer begint op te bouwen.
  En hij krijgt gelijk.

Meer info

Toegevoegd door: