• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Ik vergeet je niet RECENSIE

Het eerste boek dat ik eindelijk uit lees in het jaar 2021. Een gek naar maar heerlijk om dit boek te lezen. Ik vergeet je niet had ik al vaker voorbij zien komen op Instagram bij verschillende sxhrijvers. Hem dan ook maar meteen toegevoegd aan mijn te kopen lijstje ! Uiteindelijk was ik de gelukkige en mocht ik mee doen aan de leesclub van chicklit. En wat heerlijk.  Een boek waar je aan begint en die je niet meer kan wegleggen.

je leest steeds meer over de zusje en vraagt je steeds af wat er gebeurd is en wat er nog gaat gebeuren. Het boek heeft een fijne indeling en je leert zo de zusje ook goed kennen. Je leeft daarbij ook erg met de zusje mee en ikzelf herkende soms ook echt in dingen. Je weet ook steeds meer over andere personages en gaat zelf van frenkie houden ! 
Ik vond het einde van het boek echt prachtig en heb er zelfs een traantje omgelaten! Een heerlijk boek voor deze Zo er die je echt even mee neemt naar een ander leven. 
met humeur liefde en verdriet dit boek in een snelheid uitgelezen en wat ben ik benieuwd naar de nog meer boeken van Gillian king! 
 

Zeker een aanrader dit boek.

Ik vergeet je niet

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (21 stemmen)
 • Omschrijving:

  Maddy heeft altijd in de schaduw van haar zus Elisa gestaan. Elisa was overal goed in en werd op handen gedragen door hun ouders. Zij wel. Maar Elisa is er al veertien jaar niet meer.

  Op een dag loopt Maddy op een terras in de stad Frenkie tegen het lijf, het ex-vriendje van haar zus. Zij herkent hem meteen, hij haar niet. Ze weet weinig van hem, maar één ding is zeker: Frenkie is foute boel. Want wat is er destijds tussen hem en Elisa gebeurd? Is hij wel te vertrouwen? En waarom staat hij daar zo ongelooflijk sexy te doen, zodat ze daar niet meer helder over na kan denken?

Meer info