• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Het meisje op de weg RECENSIE

Het meisje op de weg is gewoon een super goeie spannende, ietwat romantische thriller waar je ontzettend van kan genieten.

Het verhaal, met terugblikken naar het verleden maakt dat je de personages heel goed leert kennen, wat het allemaal veel interessanter maakt.
Hoe verder je naar het einde toe komt, hoe verrassender de plotwendingen worden. Je wordt echt meegesleurd in een rollercoaster van gebeurtenissen. De vraagtekens stapelen zich op, de vermoedens groeien, zonder dat je meteen het hoe en het waarom kent.

Stilletjes aan vallen de puzzelstukjes in mekaar en uiteindelijk weet je wie het meisje is, wie Guido is en begrijp je de keuzes van Anne. Het einde is niet overweldigend, maar gewoon goed.
En wat het boek dat extra tintje méér geeft is de les die er achter zit. Of het nu is dat Liefde blind maakt, of dat mensen te snel oordelen, daar kunnen sommigen iets van leren.

Het meisje op de weg

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (2 stemmen)
  • Omschrijving:

    Psychologe Anne Givernaud woont samen met haar nieuwe vriend Guido afgelegen in Zuidwest Frankrijk. Op een avond ligt er voor hun huis een onbekend meisje op de weg. Ze bieden haar een bed aan voor de nacht. De volgende dag is de woonkamer een ravage en zijn Guido en het meisje verdwenen. Wanneer de politie Guido verdenkt van moord, beseft Anne pas hoe weinig ze over haar nieuwe vriend weet.

Meer info

Toegevoegd door: