• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: De vermeende problemen van Rosalyn RECENSIE

De vermeende problemen van Rosalyn.

 

Het was even wennen in het begin aan een luisterboek. Als ik lees ben ik compleet in een andere wereld en nu bleef ik in mijn wereld en was ik wel snel afgeleid. Maar daar in tegen heeft het mij ook verrast ! Ik kon gewoon mijn andere hobby tegelijk doen. 2 hobby’s te gelijk ! dat was een verrassing.

Dan nu het boek. Het deed mij erg denken aan de boeken van Bridget Jones. Het is een boek in een dagboek stijl en vanuit Rosalyn geschreven en verteld. Rosalyn is gevraagd als ceremoniemeester en het boek gaat over alles wat daarmee te maken heeft. Over alle taken die daarbij komen kijken.

 Ik vind het jammer dat Rosalyn overal zo’n probleem van maakte en dat ze niet wat meer voor zich zelf op kwam, wat ze gelukkig wel gaat doen. Ik realiseerde mij daardoor dat er mensen zijn die echt overal een probleem in zien en van maken.

Wat ik jammer vind/vond dat het zolang ging over die date en wat er allemaal mis was met die man en over de taartenbakker. Dat had wel van mij wat korter gemogen.

Ik heb mij echter bescheurd van het lachen om het vrijgezellenfeestje. Dat zag ik echt voor me! Geweldig ! Over het einde ga ik niets zeggen dat is een verrassing voor de lezer…

Ik geef het boek 3 hartjes omdat ik vind dat het erg dun is en sommige stukken erg lang gaan over een ding, zoals die date…

Ik vond het een super ervaring om zo een boek te lezen via Storytel ! Had ik nog geen ervaring mee ! dank je wel hiervoor !!

 

 

De vermeende problemen van Rosalyn

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (11 stemmen)
  • Omschrijving:

    Rosalyn is vast doodongelukkig nu haar jongere zusje gaat trouwen. Maar daar is Rosalyn het niet mee eens. En dat zal ze iedereen laten weten ook.

    Rosalyn is ceremoniemeester voor haar zusje Gwen, die over twee weken gaat trouwen. Hoewel ze zelf in de veronderstelling was dat dit life event vooral om haar zusje draait, denkt haar omgeving daar anders over. Blijkbaar is de bruiloft Rosalyns deadline om haar leven op de rit te krijgen, zodat de bruiloftsgasten niet de hele tijd meewarig naar haar hoeven te kijken. Het zou enorm fijn zijn als Rosalyn vijf kilo zou afvallen, een vriend zou vinden, passie voor haar werk zou uitstralen en sowieso over het algemeen wat meer in haar kracht zou komen te staan.

    Aldus alle anderen. Ze voldoet niet aan het ideaalbeeld, en dus moet ze wel doodongelukkig zijn. Mooi niet. Rosalyn is dik tevreden met haar leven. En dat zal ze de wereld laten weten ook.

    Ze besluit een dagboek bij te houden. Maar dit dagboek gaat niet op slot. Nee, zij gaat hem voorlezen. Op de bruiloft van Gwen.

Meer info

Toegevoegd door: