• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: De vermeende problemen van Rosalyn RECENSIE

Rosalyn kampt met een aantal problemen en heeft besloten dit op te gaan schrijven in een dagboek. Ze is aan het voorbereiden voor de bruiloft van haar zusje Gwen. Ze is hiervoor gevraagd om ceremoniemeester te zijn; Wat inhoudt dat ze alles moet gaan regelen voor de bruiloft, alles versieringen, het draaiboek en noem maar op! Echter wil dit allemaal niet echt lukken en heeft ze veel frustraties. Boven op dat vraagt iedereen om haar heen zich constant af waarom Rosalyn nog steeds single is, het antwoord is hierop dat ze eigenlijk helemaal niemand nodig heeft, ze red zichzelf prima. Maar om haar familie te bewijzen gaat ze toch maar daten, in de hoop iemand mee te nemen naar de bruiloft. Echter lopen deze dates niet helemaal zoals je zou verwachten, zoals zij had verwacht. En dan heb je nog de bruiloft wat toch net even allemaal iets anders loopt dan de bedoeling was.

De vermeende problemen van Rosalyn is een luisterboek van Storytel Original. Dit luisterboek gaat over een de jonge pittige dame Rosalyn en is geschreven in dagboek vorm. Het boek is opgesplitst in meerdere delen.

Het was een fijn en kort verhaal om naar te luisteren, een erg prettige en leuke leesstem om naar te luisteren. Ik zou dit boek aanraden als je gewoon even iets leuks zoekt voor tussendoor! Ik geef het boek 3 hartjes omdat het een erg dun boek is en naar mijn idee het einde vrij abrupt en een beetje makkelijk eindigt. Ik denk dat hier veel meer uitgehaald had kunnen worden.

De vermeende problemen van Rosalyn

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (11 stemmen)
 • Omschrijving:

  Rosalyn is vast doodongelukkig nu haar jongere zusje gaat trouwen. Maar daar is Rosalyn het niet mee eens. En dat zal ze iedereen laten weten ook.

  Rosalyn is ceremoniemeester voor haar zusje Gwen, die over twee weken gaat trouwen. Hoewel ze zelf in de veronderstelling was dat dit life event vooral om haar zusje draait, denkt haar omgeving daar anders over. Blijkbaar is de bruiloft Rosalyns deadline om haar leven op de rit te krijgen, zodat de bruiloftsgasten niet de hele tijd meewarig naar haar hoeven te kijken. Het zou enorm fijn zijn als Rosalyn vijf kilo zou afvallen, een vriend zou vinden, passie voor haar werk zou uitstralen en sowieso over het algemeen wat meer in haar kracht zou komen te staan.

  Aldus alle anderen. Ze voldoet niet aan het ideaalbeeld, en dus moet ze wel doodongelukkig zijn. Mooi niet. Rosalyn is dik tevreden met haar leven. En dat zal ze de wereld laten weten ook.

  Ze besluit een dagboek bij te houden. Maar dit dagboek gaat niet op slot. Nee, zij gaat hem voorlezen. Op de bruiloft van Gwen.

Meer info

Toegevoegd door: