• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Rebel RECENSIE

Jimmy Ferris, leadzanger van de rockband Stagedive is er aan gewend om alles te krijgen. Drank, drugs en vrouwen. Maar zijn bandleden hebben het genoeg van als Jimmy weer in de problemen komt. Jimmy krijgt een ultimatum: deel uitmaken van Stagedive houdt in dat hij moet afkicken. Ook krijgt hij de knappe assistent Lena toegewezen die hem op het rechte pad moet houden. 

Het boek begint direct goed met de confrontatie tussen Lena en haar baas. Hierdoor word je gelijk het verhaal ingezogen. Lena heeft haar mondje bij en dit komt goed van pas bij haar nieuwe werkgever de nors koppige Jimmy Ferris. Er ontstaan leuke en vermakelijke confrontaties tussen de personages waardoor je graag verder wilt lezen en het boek ook minder snel aan de kant neerlegt.

Beide personages worstelen met hun eigen isseus waarvan o.a. familie bij beide een grote rol speelt.

Het boek begint direct in het verhaal en door de prettige schrijfstijl van de auteur is het boek makkelijk en vlot te lezen. Echter is de opbouw soms wat traag en tegen het einde van het verhaal veranderd het genre zo plotseling dat dit van mij wel wat meer verspreid had mogen worden door het gehele verhaal. Dit is tevens het derde deel van de Stagedive serie maar de boeken zijn prima los van elkaar te lezen. Al maken de verschillende personages naast de twee hoofdpersonages je wel erg nieuwsgierig naar hun verhaal...dus dan toch ook maar de andere delen lezen!

Ik mocht dit boek lezen voor de chicklit leesclub. Ik heb weer enorm genoten van alle andere vip lezers en hun belevingen van het boek!

Rebel

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (13 stemmen)
 • Omschrijving:

  De vrouw die hij wil, is de enige vrouw op aarde die hij niet kan krijgen…

  Jimmy Ferris is er als leadzanger van de superpopulaire rockband Stagedive aan gewend om alles te krijgen wat hij wil, of het nou om drank, drugs of vrouwen gaat. Maar wanneer hij weer eens in de problemen belandt, heeft iedereen schoon genoeg van zijn gedrag. Jimmy krijgt een ultimatum voorgeschoteld: als hij nog deel van Stagedive uit wil maken, moet hij afkicken. Ook krijgt hij een knappe nieuwe assistent genaamd Lena, die hem voortaan op het rechte pad moet houden.

  Lena en Jimmy hebben flink veel chemistry en worden daarom steeds closer met elkaar. Maar Jimmy is zo gewend zichzelf op de eerste plek te zetten, dat hij niet door lijkt te hebben dat hij zijn relatie met Lena op het spel zet. Pas wanneer hij Lena kwijt is, begint Jimmy te beseffen dat Lena de enige persoon is die echt iets voor hem betekent. Is het al te laat om zijn leven te veranderen?

   

Meer info

Toegevoegd door: