• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: De zeven zussen - Parel RECENSIE

Titel: Parel van Lucinda Riley Review: Parel, het vierde boek in de populaire reeks De Zeven Zussen van Lucinda Riley, is een adembenemende en betoverende reis naar het verleden. Met haar meesterlijke schrijfstijl en aangrijpende plot weet Riley opnieuw de lezers te betoveren en mee te nemen in een wereld vol mysterie en intrige. In Parel volgen we CeCe, de vierde zus, op haar zoektocht naar haar roots en persoonlijke identiteit. Riley neemt ons mee op een avontuurlijke reis door Thailand en Australië, en weeft moeiteloos de fascinerende geschiedenis van beide landen in het verhaal. Haar levendige beschrijvingen van de exotische locaties en de rijke culturen nemen de lezer mee naar andere tijden en plaatsen, waardoor het boek een haast filmische ervaring wordt. Ce is een complex en intrigerend personage dat je meteen raakt en inspireert. Haar worsteling met haar eigenwaarde en het vinden van haar plaats in de wereld is hartverscheurend en tegelijkertijd inspirerend. Riley weet haar personages tot leven te brengen en ze menselijk en kwetsbaar te maken, waardoor je als lezer met hen meeleeft en hoopt dat ze de antwoorden vinden die ze zoeken. Naast het prachtige verhaal van CeCe, weeft Riley op meesterlijke wijze de verhaallijnen van alle zussen door elkaar, waardoor de serie als geheel een diepe gelaagdheid en samenhang krijgt. De hints en onthullingen over de afkomst van de zussen zorgen voor een constante spanning en intrige, en laten je verlangen naar meer. Wat Parel echt bijzonder maakt, is de manier waarop Riley het verleden tot leven brengt. De historische elementen en de verhalen van de voorouders van CeCe zijn prachtig geïntegreerd in het verhaal en raken de lezer op een dieper emotioneel niveau. Door het verleden te verkennen, onderzoekt Riley thema's als familiebanden, verlies, en de kracht van liefde en doorzettingsvermogen. Parel van Lucinda Riley is een onvergetelijke roman die je meeneemt op een betoverende reis vol mysterie, emotie en avontuur. Het boek is een genot voor alle liefhebbers van historische fictie, familiedrama en romantiek. Riley's meeslepende schrijfstijl enerverende plot zorgen ervoor dat je het boek niet kunt wegleggen en je blijft verlangen naar meer. Ik kan niet wachten om de volgende boeken in deze meeslepende serie te ontdekken. Een absolute aanrader!

De zeven zussen - Parel

  • Auteur:

    Lucinda Riley
  • Verschenen:

    20 september 2018
  • Uitgave:

    ISBN 9789401609326
    Uitgever Xander
  • Uitgever:

    Xander
  • Genre:

    Roman
  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (10 stemmen)
  • Omschrijving:

    CeCe heeft altijd het gevoel gehad dat ze nergens echt bij hoorde. De dood van haar vader is een keerpunt in haar leven. Nu haar zusje Star, met wie ze altijd heel close was, ook steeds vaker voor haar geliefde kiest, voelt ze zich helemaal alleen.

    Wanhopig verlaat ze Engeland in een poging haar verleden te ontrafelen. De enige aanwijzing die ze heeft is een zwart-witfoto en de naam van een vrouw die honderd jaar eerder in Australië leefde. Via de prachtige stranden en kalksteenrotsen van het Thaise Krabi, reist CeCe naar de ruwe vlaktes van Australië. Zal ze daar in de wildernis eindelijk haar geluk vinden?

Meer info

Toegevoegd door: