• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: De zeven zussen 1 - De zeven zussen RECENSIE

"Lucinda Riley neemt de lezer mee op een betoverende reis door de tijd en over de wereld in haar meesterwerk 'De Zeven Zussen'. Dit boek is een briljante mix van geschiedenis, mysterie en het krachtige verhaal van zes geadopteerde zussen die op zoek gaan naar hun wortels. Het verhaal begint met de tragische dood van Pa Salt, de vaderlijke figuur voor de zussen, die elk zijn geadopteerd vanuit verschillende delen van de wereld. Na zijn overlijden ontdekken ze dat hij hen een mysterieus aanwijzing naliet over hun afkomst. Dit zet de zussen op een zoektocht die hen naar exotische locaties voert, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid en verleden. Riley's schrijfstijl is meeslepend en ze weeft moeiteloos historische feiten en fictie samen. De personages zijn diep doordacht en evolueren prachtig gedurende het verhaal. Elk hoofdstuk onthult een nieuw deel van het intrigerende verleden van een van de zussen, waardoor je als lezer hunkert naar meer. Wat dit boek echt bijzonder maakt, is de boodschap van familie, liefde en zelfontdekking die erdoorheen geweven is. Het inspireert je om na te denken over je eigen afkomst en de betekenis van je familiebanden. 'De Zeven Zussen' is een meesterwerk dat je meeneemt op een onvergetelijke reis vol emotie, avontuur en liefde. Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van epische verhalen en het mysterie van het verleden."

De zeven zussen 1 - De zeven zussen

  • Auteur:

    Lucinda Riley
  • Verschenen:

    2 december 2018
  • Uitgave:

    ISBN 9789401609371
    Uitgever Xander
  • Uitgever:

    Xander
  • Genre:

    Roman
  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (15 stemmen)
  • Omschrijving:

    Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia's verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?

    De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Meer info

Toegevoegd door: