• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Een schot in de roos RECENSIE

Een schot in de roos is werkelijk een schot in de roos. Een heerlijk, eenvoudig en meeslepend boek om te lezen. Toen ik zag dat er VIP-readers werden gezocht voor dit boek heb ik niet getwijfeld en direct een reactie geplaatst. De cover is door het gebruik van de vrolijke kleuren erg aantrekkelijk en de flaptekst neemt je direct mee het verhaal in. En zo is het hele boek geschreven, in een heerlijk vlotte schrijfstijl. De spontane, en tikje naieve Floor gaat op zoek naar verdwenen vader. Een roadtrip met een knappe Schot is nodig voor deze zoektocht. Ik bedoel, dat spreekt toch iedereen aan!! Het boek bevat leuke anekdotes en heeft een verrassende plottwist aan het eind. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een licht en makkelijk leesbaar boek. Ik ben in ieder geval benieuwd naar meer van deze schrijfster!

Een schot in de roos

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (20 stemmen)
  • Omschrijving:

    Documentairemaker Floor doet haar naam eer aan; iedereen loopt over haar heen. Altijd. Dat is er dan ook de oorzaak van dat ze zichzelf ja hoort zeggen tegen een opdracht die ze eigenlijk niet ziet zitten: een documentaire maken over de zoektocht naar haar verdwenen vader in Schotland.

    Helaas voor Floor is haar rijbewijs door een erg onhandig voorval ingenomen – iets met een crush, zeven wijntjes en een omvergereden boom – en moet ze op zoek naar een privéchauffeur.

    De knappe Schot Owen staat in eerste instantie niet te trappelen om haar in zijn camperbusje mee te nemen naar de uithoeken van Schotland, maar hij is niet in de positie om haar aanbod te weigeren. Ach, wat kan er misgaan?

     

Meer info