About us


Chicklit.nl is jouw Personal Assistant op het gebied van boeken, series, films en andere vrouwendingen. Welke titels zijn hot? En welke totally not? Daarvoor zit je bij Chicklit.nl aan het juiste adres! Naast de welbekende chicklit vind je op Chicklit.nl alle genres die vrouwen aanspreken. Je kunt er recensies lezen en schrijven, meedoen aan prijsvragen en deelnemen aan de Chicklit.nl Leesclub. Je kunt artikelen of columns lezen, maar natuurlijk ook je eigen mening laten gelden. En die is voor ons heel waardevol! Of stel je eigen digitale boekenkast samen met je eigen recensies, favorieten, verlanglijstje en beoordelingen van boeken.
 
Let's go social 
Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws op Chicklit.nl? De website is ook te volgen via verschillende Social Media-kanalen, waaronder Facebook, Instagram, Snapchat en Twitter. Zo hoef jij helemaal niets meer te missen! En op Facebook en Instagram houden wij geregeld exclusieve winacties!
 
Stage?
Wij zijn altijd opzoek naar een nieuwe topper voor onze redactie. Stuur een mail naar info@chicklit.nl met je CV, eventuele artikelen en motivatiebrief. 
 
Recenseren?
Wil jij voor Chicklit recenseren?! Stuur ons dan een mail op info@chicklit.nl t.a.v. recenseren, met je motivatie en twee proef recensies. 
 
Chicklit.nl boeken en films bestellen
Via Chicklit.nl kan je snel, makkelijk en goedkoop de boeken en films bestellen via Bookspot.nl. Dan heb je ze snel en goedkoop in huis! En als je 4 items of meer per jaar besteld krijg je ook nog eens 20% korting op alles!
 
Disclaimer 
Het kan voorkomen dat gegevens op deze website onvolledig of onjuist worden weergegeven. De redactie van Chicklit.nl en Bookspot stellen zich niet aansprakelijk voor eventuele schade die hieruit zou kunnen voortvloeien. Chicklit.nl behoudt zich het recht om zonder opgaaf van reden de content, lezersreacties of elke andere vorm van interactie te wijzigen of te verwijderen op al onze communicatiekanalen, waaronder social media. Winacties worden extern verstuurd en de redactie van Chicklit.nl en Bookpsot houden zich niet aansprakelijk voor de verzending en ontvangst.
 

Live it, Love it, Read it!