• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Fluisternetwerk RECENSIE

Voor de chicklit Leesclub heb ik Fluisternetwerk mogen lezen.

Ik vond het een boek met een spannend begin het midden van het verhaal ietwat langdradig maar een verrassend en spannend einde!

De schrijfstijl vond ik erg prettig en verfrissend. Een goed pakkend onderwerp waar goed op in is gespeeld met veel herkenbare momenten voor vrouwen over heel de wereld.

Die zonder twijfel 1 van de vele momenten in het boek weleens direct of indirect hebben meegemaakt.

Van mij 4 sterren. Ik zou het boek zeker aanraden!
 

Fluisternetwerk

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (16 stemmen)
 • Omschrijving:

  "Als je maar naar ons had geluisterd,' vertellen de vrouwen op de eerste bladzijde van Fluisternetwerk, "dan zou dit allemaal niet gebeurd zijn…'

  Razendspannende roman voor liefhebbers van Liane Moriarty en Big Little Lies

  Sloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames, waarschijnlijk de leiding over het hele bedrijf zal overnemen. Ames wordt al jaren omringd door geruchten over hoe hij vrouwen behandelt. Deze geruchten zijn altijd genegeerd, onder de tafel geveegd door degenen hogerop.

  Maar de wereld is veranderd, en de vrouwen bezien zijn promotie nu in een ander licht. Deze keer, als ze ontdekken dat Ames zich ongepast gedraagt, zullen ze het niet zomaar laten gaan. Deze keer zullen ze besluiten dat het genoeg is geweest.

  Het besluit van Sloane en haar collega's zet een catastrofale beweging in gang in het kantoor. Leugens zullen worden ontmaskerd. Geheimen zullen worden onthuld. En niet iedereen zal het overleven. Al hun levens – als vrouwen, moeders, echtgenotes, vriendinnen, zelfs als tegenstanders – zullen dramatisch veranderen.

Meer info