Fluisternetwerk

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (16 stemmen)
 • Omschrijving:

  "Als je maar naar ons had geluisterd,' vertellen de vrouwen op de eerste bladzijde van Fluisternetwerk, "dan zou dit allemaal niet gebeurd zijn…'

  Razendspannende roman voor liefhebbers van Liane Moriarty en Big Little Lies

  Sloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames, waarschijnlijk de leiding over het hele bedrijf zal overnemen. Ames wordt al jaren omringd door geruchten over hoe hij vrouwen behandelt. Deze geruchten zijn altijd genegeerd, onder de tafel geveegd door degenen hogerop.

  Maar de wereld is veranderd, en de vrouwen bezien zijn promotie nu in een ander licht. Deze keer, als ze ontdekken dat Ames zich ongepast gedraagt, zullen ze het niet zomaar laten gaan. Deze keer zullen ze besluiten dat het genoeg is geweest.

  Het besluit van Sloane en haar collega's zet een catastrofale beweging in gang in het kantoor. Leugens zullen worden ontmaskerd. Geheimen zullen worden onthuld. En niet iedereen zal het overleven. Al hun levens – als vrouwen, moeders, echtgenotes, vriendinnen, zelfs als tegenstanders – zullen dramatisch veranderen.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Fluisternetwerk – Chandler Baker In het boek Fluisternetwerk maken we kennis met 3 advocaten, Sloane, Ardie en Grace, en de schoonmaakster Rosalita die werken voor het bedrijf Truviv. Wanneer hun baas komt te overlijden wordt Ames Garrett hoogstwaarschijnlijk de nieuwe baas. Ames Garrett wordt al jaren beschuldigd van seksuele intimidatie op de werkvloer, maar deze geruchten worden altijd genegeerd. Totdat deze vrouwen het zat zijn en besluiten er iets aan te doen, maar dit eindigt in een catastrofe... Fluisternetwerk is een ontzettend actueel en intrigerend boek waarin genderongelijkheid en seksuele intimidatie een belangrijke rol spelen. Het is knap hoe Chandler Baker deze onderwerpen in Fluisternetwerk weet aan te kaarten zonder overdreven belerend of beschuldigend...

Lees verder

Ledenrecensies

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen